Yoga Beren

Wie zijn de Yoga Beren?

Mandy de Beer(1969)
KinderYogaCoach en oprichter van Yoga Beer Bussum. Daarnaast is ze moeder van iets meer dan een handvol kinderen tussen de 27 en 6 jaar.  Sinds 2005 heeft zij een eigen praktijk en in 2010 is er een yogastudio bijgekomen. Mandy heeft diverse opleidingen gevolgd en heeft inmiddels een rugzak vol ervaring als Natuurgeneeskundig-, Holistisch-, Systeem- & Creatief therapeut, KinderYogadocent, Mindfulnesstrainer en Kinder- & Gezinscoach. Naast haar werk, studies en het runnen van een geweldig gezin deed ze vrijwilligers werk bij het Ronald MCDonaldhuis te Amsterdam & bij het Medisch kinderdagverblijf de Boemerang te Hilversum.
In 2014/2015 is ze betrokken geweest bij het opzetten van Knoest in Bussum, jeugdhulpverlening.
In 2016/2017 heeft ze gewerkt als KinderYogaCoach bij Kinderbuik&co, een specialistisch centrum voor kinderen met buikpijn.
Naast oprichter, docent van bijna alle lessen en helend coach bij Yoga Beer Bussum  is zij mede-oprichter van Yoga Beren Spelen Buiten, een initiatief om kinderyoga buiten aan te bieden onder alle weersomstandigheden.
Sinds september 2017 is ze gestart met het opleiden van Helend KinderYoga Coaches binnen  Yoga Beer Bussum.  Daarnaast begeleidt ze nieuwe kinderyogadocenten en kindercoaches dmv stages binnen Yoga Beer.
In haar werk gaat ze uit van het complementaire principe, lichaam en geest zijn een en gelooft ze in de perfecte imperfectie.  Mandy geeft de tieneryoga- en de healing/mindfulyogalessen bij Yoga Beer.

 

“Hoi allemaal!
Mijn naam is Charlaine Kreuning, ik ben 30 jaar en ik heb afgelopen jaar met heel veel plezier de opleiding tot kindercoach en kinderyogadocent afgerond bij Mandy.
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en ze te helpen om in vertrouwen naar hun lijf te luisteren en hun eigen pad te bewandelen. En ook zeker om onderweg een hoop lol te maken! Naast yoga lees ik graag en ben ik dol op mijn vrolijke hond Brownie, waar ik veel mee wandel.
Vanaf september 2019 ga ik op donderdagmiddag de kinderyogalessen geven. Ik heb er onwijs veel zin in! Hopelijk tot gauw!“

 

Ellen van Gelder  geeft op donderdagmiddag OuderenYoga.
Dit doet ze vanuit haar eigen yogapraktijk YogaMetta, maar bij ons in de studio. Wil je meer weten, neem dan contact op met Ellen,  YogaMetta