Yoga Beren

Wie zijn de Yoga Beren?

Mandy de Beer(1969)
KinderYoga Coach en oprichter van Yoga Beer Bussum. Daarnaast is ze moeder van iets meer dan een handvol kinderen tussen de 26 en 6 jaar.  Sinds 2005 heeft zij een eigen praktijk en in 2010 is er een studio bijgekomen met in eerste instantie KinderYoga. Mandy heeft diverse opleidingen gevolgd en heeft inmiddels een rugzak vol ervaring als Natuurgeneeskundig-, Holistisch-, Systeem- & Creatief therapeut, KinderYogadocent, Mindfulnesstrainer en Kinder- & Gezinscoach.
Naast haar werk, studies en het runnen van een geweldig gezin deed ze vrijwilligers werk bij het Ronald MCDonaldhuis te Amsterdam & bij het Medisch kinderdagverblijf de Boemerang te Hilversum.
In 2014/2015 is ze betrokken geweest bij het opzetten van Knoest in Bussum, jeugdhulpverlening.
In 2016/2017 heeft ze gewerkt als KinderYogaCoach bij Kinderbuik&co, een specialistisch centrum voor kinderen met buikpijn.
Naast oprichter, docent van de meeste lessen en helend coach bij Yoga Beer Bussum  is zij mede-oprichter van Yoga Beren Spelen Buiten, een initiatief om kinderyoga buiten aan te bieden onder alle weersomstandigheden.
En in september 2017 is ze gestart met het opleiden van Helend KinderYoga Coaches binnen  Yoga Beer Bussum. Daarnaast begeleidt ze nieuwe kinderyogadocenten en kindercoaches dmv stages binnen Yoga Beer.  In haar werk gaat ze uit van het complementaire principe, lichaam en geest zijn een en gelooft ze in de perfecte imperfectie.
‘Intuïtie, (zelf)vertrouwen en een open mind helpen mij iedere dag weer.’

Demi Veltman (1991) is sinds begin 2015 invaljuf bij Yoga Beer.
Na haar middelbare school heeft ze de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening gedaan en stage gelopen bij Stichting Stad in Haarlem en diverse kinderdagverblijven, peuterzalen en basisscholen in Haarlem, Utrecht en Almere. Ze heeft veel ervaring met kinderen die niet in het gewenste plaatje vallen, en werken met tieners vindt ze een geweldig leuke uitdaging en die gaat ze graag aan. Demi houdt van tekenen, schilderen en creatief bezig zijn en is ook de aangewezen juf om de creatieve feestjes bij Yoga Beer te leiden.

Marsha van den Bosch
Marsha geeft sinds oktober 2018 de twee kinderyogagroepen op dinsdagmiddag les. Afgelopen 5 jaar heb ik full-time moeder kunnen zijn voor onze 2 kinderen (nu alweer 9 en 11 jaar). Ik deed al aan yoga en ben me daar in deze periode nog meer in gaan verdiepen. Ik heb bij Helen Purperhart de allround kinderyoga opleiding (Jip & Jan academie) gevolgd. Heel leuk en leerzaam. Het bracht me weer terug in contact met mijn eigen (innerlijk) kind.
Naast yoga is de natuur heel belangrijk voor me. Afgelopen jaar heb ik een jaaropleiding permacultuur gedaan en ik ben vrijwilliger bij de Kindertuin in Bussum. Ik werk in de yogalessen dan ook graag met thema’s uit de natuur. Marsha heeft ook haar eigen kinderyogapraktijk Filling Groovy.

Brigitta den Ouden

Brigitta heeft haar yoga opleiding gevolgd bij Saswitha in Bilthoven. Naast het geven van Hathayoga aan volwassenen is ze gespecialiseerd in yoga voor ouderen en peuters & kleuters. Tevens geeft ze ademtherapie.
Brigitta geeft in haar eigen omgeving les en als invaldocent bij Yoga Yvonne. Brigitta is getrouwd, is moeder van twee kinderen en is naast yogadocente, werkzaam in het bedrijfsleven. Bij Yoga Beer is Brigitta  invaldocent voor de Yoga & Meditatielessen voor de grote beren.

Vanaf september 2018 is Ellen van Gelder terug in de studio van Yoga Beer Bussum. Op donderdagmiddag geeft zij OuderenYoga. Dit doet ze vanuit haar eigen yogapraktijk YogaMetta, maar bij ons in de studio. Wil je meer weten, neem dan contact op met Ellen,  YogaMetta