Yoga Beer Mandy

Wie is Yoga Beer?

Mandy de Beer(1969)
KinderYogaCoach en oprichter van Yoga Beer Bussum. Daarnaast is ze moeder van iets meer dan een handvol kinderen tussen de 28 en 7 jaar.  Sinds 2005 heeft zij een eigen praktijk en in 2010 is daar een yogastudio bijgekomen. Mandy heeft de afgelopen 20 jaar diverse opleidingen gevolgd op therapeutisch, coaching, yoga en healing gebied en heeft inmiddels een rugzak vol ervaring als Natuurgeneeskundig-, Holistisch-, Systeem- & Creatief therapeut, KinderYogadocent, Mindfulnesstrainer en Kinder- & Gezinscoach.
Naast haar werk, studies en het runnen van een geweldig gezin deed ze vrijwilligers werk bij het Ronald MCDonaldhuis te Amsterdam & bij het Medisch kinderdagverblijf de Boemerang te Hilversum.
Ze is betrokken geweest bij het ontstaan van Knoest in Bussum, jeugdhulpverlening.
En ze heeft gewerkt als KinderYogaCoach bij Kinderbuik&co, een specialistisch centrum voor kinderen met buikpijn.
Zij was mede-oprichter van Yoga Beren Spelen Buiten, een initiatief om kinderyoga buiten aan te bieden onder alle weersomstandigheden.
En sinds september 2017 is ze gestart met het opleiden van Helend KinderYoga Coaches binnen  Yoga Beer Bussum
In haar werk gaat ze uit van het complementaire principe, lichaam en geest zijn een en gelooft ze in de perfecte imperfectie.  Mandy geeft alle yogalessen bij Yoga Beer en daarnaast kan je bij haar terecht voor de coachings, healings, fluisterconsulten en opvoedopstellingen binnen Yoga Beer.

Op haar andere site Mandy de Beer schrijft ze blogjes over healing en coaching binnen haar praktijk,  opvoedingservaringen binnen haar eigen gezin en haar eigen processen in het leven.
Vooral over haar eigen processen toont ze zich open en kwetsbaar zoals o.a.  het overlijden van haar jongste dochter in 2010 en de uitdaging die ze sinds 2018 aangaat met de ziekte van Lyme. #yogajuffiemetlymelijf