Yoga Beren

Wie zijn de Yoga Beren?

Mandy de Beer(1969)
KinderYogaCoach en oprichter van Yoga Beer Bussum. Daarnaast is ze moeder van iets meer dan een handvol kinderen tussen de 27 en 6 jaar.  Sinds 2005 heeft zij een eigen praktijk en in 2010 is er een studio bijgekomen met in eerste instantie Meditatie voor volwassenen en KinderYoga. Mandy heeft diverse opleidingen gevolgd en heeft inmiddels een rugzak vol ervaring als Natuurgeneeskundig-, Holistisch-, Systeem- & Creatief therapeut, KinderYogadocent, Mindfulnesstrainer en Kinder- & Gezinscoach.
Naast haar werk, studies en het runnen van een geweldig gezin deed ze vrijwilligers werk bij het Ronald MCDonaldhuis te Amsterdam & bij het Medisch kinderdagverblijf de Boemerang te Hilversum.
In 2014/2015 is ze betrokken geweest bij het opzetten van Knoest in Bussum, jeugdhulpverlening.
In 2016/2017 heeft ze gewerkt als KinderYogaCoach bij Kinderbuik&co, een specialistisch centrum voor kinderen met buikpijn.
Naast oprichter, docent van alle lessen en helend coach bij Yoga Beer Bussum  is zij mede-oprichter van Yoga Beren Spelen Buiten, een initiatief om kinderyoga buiten aan te bieden onder alle weersomstandigheden.
En in september 2017 is ze gestart met het opleiden van Helend KinderYoga Coaches binnen  Yoga Beer Bussum.
Daarnaast begeleidt ze nieuwe kinderyogadocenten en kindercoaches dmv stages binnen Yoga Beer.  In haar werk gaat ze uit van het complementaire principe, lichaam en geest zijn een en gelooft ze in de perfecte imperfectie.

 

Demi Veltman (1991) is sinds begin 2015 invaljuf bij de kinderlessen.

Marsha van den Bosch is sinds 2018 invaljuf bij de kinder- en tienerlessen.

Brigitta den Ouden is sinds 2017 invaljuf voor de volwassenen.

 

Vanaf september 2018 is Ellen van Gelder terug in de studio van Yoga Beer Bussum. Op donderdagmiddag geeft zij OuderenYoga. Dit doet ze vanuit haar eigen yogapraktijk YogaMetta, maar bij ons in de studio. Wil je meer weten, neem dan contact op met Ellen,  YogaMetta