Yoga Beer Partners

Yoga Beer gelooft in een multidisciplinaire samenwerking en werkt graag samen en doet dat met de volgende partners:

Christel van Spengler (1965) is erkend Kinder Eetcoach bij Lekker Puh en helpt met deze methode kinderen en jong adolescenten naar hun gezond gewicht. Deze methode is gericht op gewichtsbeheersing speciaal voor jongeren (5-18 jaar). Het is geen dieet maar een speelse en vrolijke methode die spectaculaire resultaten oplevert. Het is één van de meest succesvolle methoden van dit moment. Bovendien is de methode makkelijk in te passen in elk gezin.
Naast kinderen kunnen ook ouders bij Christel terecht met een uitdaging in voeding.
Voor meer informatie kijk op www.voedingsadviespraktijkgooiland.nl 

 

Sinds november 2016 werken we ook samen met Kinderpsychologen Naarden-Bussum. Samen met Hannieke Flamman, Sanne van Beek en Francien de Pree kijken we waar we kunnen ondersteunen in yoga & mindfulness voor ouders, tieners & kinderen. Kinderen die bij ons komen, maar meer nodig hebben dan wij kunnen bieden (therapie of diagnostiek) kunnen wij naar hen doorverwijzen.

 

Meneer Nilsson is de Kunstzinnige KinderYogaCoach praktijk van Demi Veltman. Zij geeft al bijna twee jaar kinderyogalessen voor Yoga Beer, maar gaat vanaf september 2017 nog meer samenwerken met Yoga Beer. O.a. Thee in het KinderYoga Atelier worden geleid door Meneer Nilsson/Demi Veltman.

 

 

Vanaf oktober 2017 is Yoga Beer ook gaan samenwerken met Vanessa van Rappardt-Brand. Vanessa heeft een praktijk in Haptotherapie  

 

 

 

 

Lindsey Bolle werkt sinds 2011 in haar eigen Kinder- en Jeugdpraktijk Juji in Utrecht. Ze geeft coaching en integratieve therapie aan kinderen en jongeren. De afgelopen jaren heeft ze de Holistische Kinderyoga opleiding bij Arterre en de nascholing Angst en Psychosomatiek gevolgd en ze begeleidt veel kinderen en jongeren met onverklaarbare lichamelijke klachten. Ze zorgt er graag voor dat kinderen en jongeren zich weer evenwichtig en krachtig voelen en dat je als ouder weer weet hoe je je kind verder kunt helpen. Lindsey is op de vrijdag aanwezig in de praktijk van Yoga Beer op de Hooftlaan in Bussum. Voor meer informatie, zie: www.yuji.nl

Links van partners en collega’s:
Jeugdsportfonds
Versa Welzijn VSD
SKBNM
Kind & Koffie
Kidsproof ‘t Gooi
Mindfulness ‘t Gooi
CEW