TienerYoga

TienerYogaMini is de groep voor tieners vanaf 10-12 jaar tot aan groep 8, en TienerYogaMaxi is voor tieners vanaf 13 jaar of vanaf de brugklas.
Kinderyoga is voor tieners niet uitdagend genoeg meer en lessen voor volwassenen zijn vaak te saai en vooral met allemaal volwassenen. Juist in de tienerfase gebeurt er zoveel met je lichaam, je hoofd, je emoties en je mentale gesteldheid dat je behoefte kunt hebben aan het in contact komen en blijven met jezelf. Wie ben ik? Wat moet ik hier doen? Wat wil ik doen? 

Inhoud van een tieneryogales:
Yogahoudingen, ontspanning, mindfulness, muziek en meditatie om juist dat te stimuleren: in contact te komen met jezelf. Om op deze manier te ervaren dat het goed is zoals je bent, ook al is de wereld om je heen druk, verwarrend of veeleisend.
Door yoga ontspan je meer, waardoor je ook beter kunt slapen en je fitter voelt. Daarnaast drinken we aan het einde van de les een kop thee en wordt er ook even ‘gekletst’.

 Waarom tieneryoga?
-Je lichaam wordt sterker, leniger en gezonder.
-Je vindt het contact met jezelf en je lichaam.
-Je leert ontspanningsoefeningen die je kunt gebruiken op spannende momenten zoals een spreekbeurt of examen.
-Je leert je beter te concentreren.

Iedere maandag en dinsdag van 18.45 tot 19.45 uur TienerYogaMaxi (vanaf 13 jaar of vanaf de brugklas)
En TienerYogaMini (vanaf 10 jaar) op dinsdag  en woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.

De vergoeding is 37,50 euro per maand (9,37 euro per les), losse les 12,50 euro, eenmalige proefles gratis, geen inschrijfkosten, wel een opzegtermijn van een maand. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Je betaald voor 10 maanden per jaar. In juli en augustus zijn er geen lessen en ben je uiteraard ook geen vergoeding schuldig