OuderKind/FamilieYoga

Sinds de start van Yoga Beer werd er iedere maand  OuderKind-FamilieYoga georganiseerd bij Yoga Beer Bussum. Tijdens deze dagen kan je samen met je kind yoga komen doen. Of met je hele gezin! Het is een leuke, zachte en bewuste manier om tijd met je kind door te brengen. De les heeft meestal een thema en de yoga wordt voor de kleintjes gebracht in de vorm van liedjes, spelletjes, visualiseren, het lezen van een verhaaltje, dansen, masseren, fysieke oefeningen en vooral genieten! Vader, moeder, opa en oma zijn allemaal van harte welkom om mee te doen samen met hun zoon/dochter of kleinkind.

Voor gezinnen met oudere kinderen maken we uiteraard een uitdagende les!

OuderKind en Familie Yoga doen we over het algemeen alleen nog maar op aanvraag en prive, maar zo nu en dan organiseren we weer een workshop.

Deze aankomende lente staat er weer een OuderKindYoga op de agenda en wel op zaterdag 21 maart, start van de lente, thema uiteraard Lente!
Voor ouders met kinderen vanaf 2,5 jaar tot zolang jouw kind het leuk vindt om samen yoga te komen doen. Bij veel animo en erg veel leeftijdverschil zullen we de groep splitsen!
Zaterdag 21 maart van 9.30 tot 10.30 uur in onze studio. Vergoeding 19,50 euro per Ouder/Kind.
Aanmelden via de website onder Reserveer een les. Aangemeld en betaald betekend gereserveerd!

Wil je een uur alleen voor jouw gezin of samen met jouw kind dan zijn de kosten 65 euro met het hele gezin of jij samen met jouw kind.

In de Psyche & Kids (special van KEK Mama en Groter Groeien) van oktober 2012 staat een leuk artikel over de Ouder/Kind Yoga workshop bij mij in de studio!