OuderKind/FamilieYoga

Sinds de start van Yoga Beer werd er iedere maand  OuderKind-FamilieYoga georganiseerd bij Yoga Beer Bussum. Tijdens deze dagen kan je samen met je kind yoga komen doen. Of met je hele gezin! Het is een leuke, zachte en bewuste manier om tijd met je kind door te brengen. De les heeft meestal een thema en de yoga wordt voor de kleintjes gebracht in de vorm van liedjes, spelletjes, visualiseren, het lezen van een verhaaltje, dansen, masseren, fysieke oefeningen en vooral genieten! Vader, moeder, opa en oma zijn allemaal van harte welkom om mee te doen samen met hun zoon/dochter of kleinkind.

Voor gezinnen met oudere kinderen maken we uiteraard een uitdagende les!

Vanaf september 2018 zal er niet meer maandelijks een OuderKindYoga les zijn, maar alleen tijdens de seizoenswisseling en/of op aanvraag.
De volgende les heeft het thema Zomer en is op zaterdag  15 juni 2019
10.30 tot 11.30 uur voor ouders met kinderen van 4 tot …. jaar
Heb je meerdere kinderen en willen ze allemaal meedoen, zorg dan dat je ook een oma, opa, tante, vriendin meeneemt, zodat er voor elk kind een volwassene is.
Vergoeding is 19,50 euro per workshop (een ouder en een kind). Om jullie plaats te reserveren geef je je op via de de aanmeldknop en mag je de vergoeding  overmaken ovv van OuderKindYoga en naam.
Betaald betekend plek gereserveerd!
Opgeven is niet vrijblijvend! Bij opgave gaan we er vanuit dat jullie komen en wordt er een plek gereserveerd. Wil je om welke reden dan ook toch geen gebruik van je plek maken dan kan je tot 24 uur van tevoren annuleren en kunnen wij een ander blij maken met jouw plek. Binnen de 24 uur ben je helaas de vergoeding verschuldigd.

Ook FamilieYoga op maat, met alleen het hele gezin kan op afspraak bij Yoga Beer Bussum. Wil je een uur alleen voor jouw gezin of samen met jouw kind dan zijn de kosten 65 euro met het hele gezin of jij samen met jouw kind.

In de Psyche & Kids (special van KEK Mama en Groter Groeien) van oktober 2012 staat een leuk artikel over de Ouder/Kind Yoga workshop bij mij in de studio!