Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen, tieners en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.

In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een Helend KinderYogaCoach.De 2020-2021 opleiding start op:
vrijdag 28 augustus 2020, vervolg dagen,
25 september, 30 oktober, 27 november 2020
8 januari, 5 februari, 5 maart en 26 maart 2021

Wat kom je tegen in deze opleiding:
Eigenlijk alles wat je in een reguliere kinderyogadocent opleiding EN in een reguliere kindercoach opleiding ook krijgt, maar dat allemaal bij elkaar en een beetje extra.
Het beetje extra is het Yoga Beer sausje!
De jarenlange ervaring van Mandy in het werken met ouders en kinderen als yogadocent, therapeut, coach en healer.
Onderwerpen die je in acht maanden langs ziet komen zijn Bewustzijn,  Kleuter-, Kinder-, Tiener- en OuderKindYoga, Yoga & Mindfulness op school, Mindful&HealingYoga individueel of in een groep, KinderMindfulness, OuderKindMindfulness & Mindful Ouderschap, Meditatie, Creatieve werkvormen, Kinder-, Tiener- en OuderCoaching, KinderMassage, Healing & Reading, Intuïtief werken, Systemisch kijken en werken en wat is complementair werken.

Wat kan je doen na deze leergang:
Deze leergang is een mooie aanvulling voor professionals die al met kinderen werken, zoals kindercoaches, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, kinderyogadocenten en kindertherapeuten.
Heb je nog geen ervaring of werk je nog niet als kinderprofessional, dan is dit een mooi begin en kan je aan de gang als kinderyogadocent/kinderyogacoach/kindercoach i.o.

Wanneer zien wij elkaar?
De 2020-2021 opleiding start op:
vrijdag 28 augustus 2020, vervolg dagen,
25 september, 30 oktober, 27 november 2020
8 januari, 5 februari, 5 maart en 26 maart 2021
We zien elkaar acht vrijdagen van 10.30 – 16.30 uur.
De opleiding duurt 8 opleidingsdagen, een dag duurt 6 uur en vraagt daarnaast de investering van zelfstudie en zelfonderzoek van de geïnteresseerden.

Dus heb je interesse en lijkt het je wat, laat het dan weten en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
06-27511824 of yogabeerbussum@gmail.com
Uiteraard kan je je ook nu opgeven en gebruik maken van de EarlyBird! 

De investering in deze mooie opleiding voor 2019/2020 tot
Helend KinderYogaCoach zijn: 999 euro ex 21% btw.
EarlyBird:
Geef je jezelf op voor 1 juli 2020 dan betaal je nog de oude prijs van seizoen 2019/2020 van 899 euro ex 21% btw.

Recensies & aanbevelingen:
“De opleiding tot helend kinderyogacoach is werkelijk de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan, Mandy is een geweldige docente en inspirator. Zij geeft de kennis door die zij tijdens haar opleidingen heeft opgedaan, maar leert je vooral op jouw ”kunnen” te vertrouwen en stimuleert om verder te gaan op het gebied waar jouw kracht/interesse ligt. Daarnaast heeft zij mij de mogelijkheid gegeven om ervaring op te doen als kinderyoga docent in haar studio, hier ben ik haar erg dankbaar voor. Ik zou zeggen DOEN! “- Deborah

“Toen ik de opleiding van Mandy tegenkwam, dacht ik meteen: dit moet ik doen! En ik ben zo ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Deze opleiding is zo veel meer dan leren hoe je kinderyoga kunt geven of wat de kwaliteiten van een goede kindercoach zijn, al komt dat ook zeker voorbij. Dankzij de warmte van Mandy en het samenzijn met de groep heb ik geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en durven leren vertrouwen op mijn intuïtie. Of je nou een heel duidelijk doel voor ogen hebt of juist helemaal nog niet goed weet wat je wilt: met deze opleiding kom je verder en leer je dat je helemaal jezelf mag zijn. Daar zit je kracht!” – Charlaine

“Nadat ik de omschrijving van de opleiding helend kinderyogacoach zag voelde ik aan alles dat ik dit wilde doen. En dat voelen is tijdens de opleiding alleen maar meer gevoed! Het leren werken met kinderen en tieners op een intuïtieve, helende en creatieve manier is prachtig om te leren en een verrijking voor jezelf.Ik heb zo enorm genoten van de lessen bij Mandy, het heeft mij alles én meer gebracht voor meer richting en bewustwording voor het volgen van mijn pad. Met een open en nieuwsgierige blik heb ik onwijs veel geleerd in deze 8 maanden, het was intensief, plezierig en super waardevol. Je krijgt de ruimte om te groeien op je eigen tempo. Mandy laat je helemaal jezelf zijn en voelen, en laat dat voelen nou precies zijn wat ik zocht.” – Maartje

 

Heb je interesse of wil je je inschrijven?
yogabeerbussum@gmail.com t.a.v. Mandy de Beer
of 06-27511824