Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.

In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een helend kinderyogacoach.

Wat kom je tegen in deze opleiding:
Eigenlijk alles wat je in een reguliere kinderyogadocent opleiding EN in een reguliere kindercoach opleiding ook krijgt, maar dat allemaal bij elkaar en een beetje extra.
Het beetje extra is het Yoga Beer sausje!
De jarenlange ervaring van Mandy in het werken met ouders en kinderen als yogadocent, coach en healer.

Kernwoorden:
Bewustzijn, Yogafilosofie, Chakra’s,  Elementen, Anatomie, Contra-indicaties, Kleuter-, Kinder-, Tiener- en MindfulYoga individueel of in een groep, KinderMindfulness & Mindful Ouderschap, Meditatie, Creatieve werkvormen, Kinder-, Tiener- en OuderCoaching, KinderMassage, Healing & Reading, Intuïtief werken, Systemisch kijken en werken en wat is complementair werken.

Wat kan je doen na deze leergang:
Deze leergang is een mooie aanvulling voor professionals die al met kinderen werken, zoals kindercoaches, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, kinderyogadocenten en kindertherapeuten.
Heb je nog geen ervaring of werk je nog niet als kinderprofessional, dan is dit een mooi begin en kan je aan de gang als kinderyogadocent/kinderyogacoach/kindercoach i.o.

Wanneer zien wij elkaar?
De volgende opleiding start in september 2018.
Op zaterdag 8 september, 6 oktober, 3 november en 1 december 2018 en we gaan verder op 26 januari, 9 februari, 9 en 30 maart 2019.
Acht zaterdagen van 10.00 – 16.00 uur.

De opleiding duurt 8 dagen, een dag duurt 6 uur en vraagt daarnaast de investering van zelfstudie en zelfonderzoek van de geïnteresseerden.

Onze studio is gelegen op de grens van Naarden-Bussum en is per auto en per OV goed bereikbaar. De Hooftlaan ligt 5 minuten van de A1 af en om de studio heen is vrij parkeren.
Station Naarden-Bussum ligt op 5 minuten lopen.
De investering in deze mooie opleiding tot
Helend KinderYogaCoach zijn:
750 euro ex 21% btw.

Heb je interesse of wil je je inschrijven?
yogabeerbussum@gmail.com t.a.v. Mandy de Beer
of 06-27511824