Mindful Ouderschap

Mindful Ouderschap is een zesweekse training  en terugkomavond voor ouders die bewust en aandachtig met de opvoeding van hun kinderen bezig willen zijn. En die zoekende zijn naar een nieuwe balans tussen gezin, werk en andere sociale verplichtingen.
Tijdens deze training krijg je handvatten en wordt je als ouder bewust wat aandacht in het dagelijkse leven kan doen. Juist in deze maatschappij waar gezinnen over het algemeen twee werkende ouders hebben en een druk sociaal leven en ook de kinderen binnen het gezin naast school enorm veel uitdagingen mogen aangaan, is het goed om je bewust te worden dat je als gezin een keus hebt om het op een andere manier in te vullen.
Hoe rust en aandacht binnen het gezin, aan de tafel en ook tijdens andere momenten ook voor rust zorgt in de rest van je leven.
Tijdens deze training leer je beter om te gaan met stress, word je bewust van de automatische piloot, leer je in het nu te zijn, leer je om te gaan met je emoties en die van je kinderen en partner en leer je vooral ook om goed voor jezelf te zorgen.

Om onze kinderen te ondersteunen in hun Mindfulnesstraining, vragen wij ouders zich op te geven voor de Mindful Ouderschapstraining die parallel loopt aan de kinder- en tienertraining. Dit zal er voor zorgen dat het proces niet alleen bij het kind zal plaatsvinden, maar ook bij de ouder en automatisch ook het gehele gezin. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit het meeste effect zou hebben en dat het geleerde in de training het beste geïntegreerd wordt in het kind, ouder en gezin.
Uiteraard werkt dit ook andersom. Als een ouder besluit de training te volgen, kan overwegen of een kind de training parallel ook volgt voor meer effect binnen het gezin.

De training Mindful Ouderschap voor het voorjaar 2019 staan gepland op:
WEGENS OMSTANDIGHEDEN GAAT DE VOORJAARSTRAINING HELAAS NIET DOOR.
woensdagavond 13 maart 2019
Vervolgavonden zijn: 20 en 27 maart en 3, 10 en 17 april 2019 en een terugkomavond na 10 weken.
We starten om 19.00 uur en gaan door tot 21.00 uur
Investering voor 7 avonden: 315 euro
Voor alle ouders die kinderen of tieners bij ons hebben op een van de lessen of in een coachingstraject, is er nu een
10% kortingsactie.
Dus als Yoga Beer Ouder betaal je nu geen 315 euro maar
283,50 euro.
Een kleinigheidje van ons omdat we zo blij zijn met jullie!

Opfristraining
Heb je de training in het verleden al eens bij ons gevolgd en wil je de training nogmaals doorlopen om op te frissen dan kan je voor  90 euro nog een keer meedoen (15 euro per avond).  Wil je alleen de terugkomst bijeenkomst volgen dan betaal je 15 euro.

Wil je de training liever individueel volgen? Neem dan contact met mij op.

Heb jij bij ons de Mindful Ouderschaptraining gedaan of op een andere plek een mindfulnesstraining gevolgd en vind je het fijn om zo nu en dan weer even herinnerd te worden aan de adem, de rust, de stilte en de alertheid. Dan hebben wij om de drie maanden een terugkomavond waar je altijd mag aansluiten. En nu ook twee keer per jaar een stiltedag met een lange stiltewandeling.

Op woensdagavond 27 februari 2019 van 19.00-21.00 uur is de eerstvolgende Mindfulness terugkomavond.
WEGENS OMSTANDIGHEDEN GAAT DEZE AVOND HELAAS NIET DOOR.
Deze avond is toegankelijk voor iedereen die een training heeft gevolgd bij ons of bij een ander en is voor onze eigen cursisten de eerste keer gratis.
Tijdens de terugkomavond zullen we de bodyscan en het mediteren weer oppakken, maar is er ook veel ruimte om uit te wisselen en vragen te stellen.
Kosten zijn 15 euro