KinderYoga

Wij hebben een Kinderyogagroep voor kinderen van 4,5 tot 7 jaar  en Kinderyogagroep voor kinderen van 7 tot 10 jaar allebei op donderdagmiddag.
Yoga helemaal afgestemd op de belevingswereld  het kind. De lessen zijn veelal vanuit een thema en die wordt vertaald naar oefeningen die voor kinderen uitdagend zijn. Je lichaam leren kennen en benoemen. Opmerken wanneer je kracht moet gebruiken of wanneer je lekker kan ontspannen. De lessen zijn fysiek uitdagend, maar ook met zachtheid en kracht en wordt er aandacht gegeven aan de ademhaling. Aandacht voor je lichaam, je hoofd en je adem door middel van houdingen, spelletjes, stilte, geluid en ontspanning. De basis van al onze yogalessen van kinderen tot en met volwassenen is hathayoga.

Er zijn op dit moment een twee KinderYogagroepen:
donderdag        16.00-16.45  4,5-7 jaar om de week
donderdag        17.00-17.45  7-10 jaar
Je mag altijd een gratis proefles komen doen om het te proberen.

WobbelYoga

Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.

Wij hebben in totaal 10 wobbels bij Yoga Beer. Zes  Wobbels en vier XL  Wobbels om te gebruiken in de  de kinder- en tienerlessen en in de OuderKind les!

Geef je op via de website of yogabeerbussum@gmail.com
06-27511824