KinderYoga

Wij hebben een Kinderyogagroep voor kinderen van 4,5 tot 7 jaar  en Kinderyogagroep voor kinderen van 7 tot 10 jaar allebei op dinsdagmiddag.
Yoga helemaal afgestemd op de belevingswereld  het kind. De lessen zijn veelal vanuit een thema en die wordt vertaald naar oefeningen die voor kinderen uitdagend zijn. Je lichaam leren kennen en benoemen. Opmerken wanneer je kracht moet gebruiken of wanneer je lekker kan ontspannen. De lessen zijn fysiek uitdagend, maar ook met zachtheid en kracht en wordt er aandacht gegeven aan de ademhaling. Aandacht voor je lichaam, je hoofd en je adem door middel van houdingen, spelletjes, stilte, geluid en ontspanning. De basis van al onze yogalessen van kinderen tot en met volwassenen is hathayoga.

Er zijn op dit moment een twee KinderYogagroepen:
dinsdag        16.00-16.45  4,5-7 jaar om de week
dinsdag       16.45-17.30  7-10 jaar
Je mag altijd een gratis proefles komen doen om het te proberen.

Voor de hele kleintjes vanaf 2 jaar tot 4 jaar hebben we op vrijdagochtend PeuterYoga met ouder.
Van 10.45 tot 11.30 uur yoga voor peuters met hun ouders, helemaal afgestemd op de belevingswereld van peuters.
In deze groep is de ouder heel belangrijk. Deze hele jonge kinderen hebben de geborgenheid en veiligheid van hun ouder nabij nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

In de les maken we gebruik van leuke peuterthema’s en zijn we bezig met het bewust worden van ons lichaam. Naast yoga gebruiken we massages, muziek, liedjes, dansjes en spelletjes.
De basis van al onze yogalessen van kinderen tot en met volwassenen is hathayoga.

Deze les is niet wekelijks, maar wordt aangeboden in workshop vorm eens per maand. Geef je peuter en jezelf nu op!

WobbelYoga

Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.

Wij hebben in totaal 10 wobbels bij Yoga Beer. Zes Yoga Beer Wobbels en unieke XL Yoga Beer Wobbels om te gebruiken in de wobbelyogales, maar ook in de kinder- en tienerlessen en in de OuderKind les!

Geef je op via de website of yogabeerbussum@gmail.com
06-27511824