KinderYoga op maat

KinderYoga op maat is individuele Yoga Coaching of Yoga op therapeutische basis.
Dit is in het bijzonder gericht op kinderen die zich niet makkelijk in een groep kunnen bewegen omdat ze meer hulp nodig hebben. Hier kan je denken aan kinderen met een lichamelijke uitdaging of voor kinderen met een lichte verstandelijke uitdaging kan yoga heel veel rust geven, maar ook kinderen waar eigenlijk niets mee is, maar om welke reden dan ook even extra een-op-een aandacht nodig hebben.

Alle kinderen zijn welkom. Welke uitdaging, diagnose of ´label´ zij dan wel of niet hebben gekregen. En uiteraard is het mogelijk dit ook met de behandelend arts of therapeut te bespreken.

Wat is mijn ervaring als KinderYogaCoach/therapeut?
Voordat ik mijn Kinderyoga opleiding heb gedaan was ik al werkzaam als natuurgeneeskundig en creatief therapeut, en heb me na de yoga opleiding verdiept in Yoga for the Special Child, yoga en traumaverwerking, yoga bij functionele buik- en hoofdpijn gedaan en heb ik een jaar gewerkt als therapeutisch yogadocent in medisch dagverblijf Kinderbuik in Bilthoven. Ondertussen blijf ik me bijscholen, trainingen en workshops volgen op gebied van yoga, yogamassage, kindercoaching, EFT, hooggevoeligheid, haptonomisch coachen en coachen met de elementen.
Mijn extraatje is het inzetten van mijn mediamieke vermogen waardoor ik snel kan schakelen in processen.

Inmiddels zijn wij in september 2017 gestart met de leergang Helend KinderYogaCoach. En hopen hiermee meer kindercoaches en kinderyogadocenten te kunnen laten proeven aan onze werkwijze en deze zelf te kunnen uitvoeren.

De yogales op maat voor kinderen duurt 30-45 minuten en we spreken samen af wat het beste moment voor het kind is. De lessen vinden plaats in mijn studio in Bussum, maar eventuele huisbezoeken zijn zeker bespreekbaar.

KinderYoga op Maat in onze studio:
Kinderen tot 12 jaar, 30 minuten  45 euro 

Kinderen van 12 tot 18 jaar, 45 minuten  55 euro

KinderYoga op locatie, 30-45 minuten 75 euro