KinderYoga Droomdagen

De KinderYoga Droomdagen eind augustus 2017 waren weer een feestje. We hebben ontzettend genoten en natuurlijk doen we het volgend jaar weer!

In 2015 hebben we een super leuk KinderYoga SummerCamp georganiseerd in Naarden-Vesting.
In 2016 hebben we een YogaDroomDag neergezet bij het Raboes in Laren.
En in de zomer van 2017 hebben we de YogaDroomDagen bij scouting Erica in Bussum gedaan.

Op dinsdag 24 juli en op dinsdag 28 augustus zijn de twee KinderYogaDroomDagen in de zomer van 2018!
De eerste dag is in de eerste week van de zomervakantie en de tweede dag in de laatste week van de zomervakantie. Twee dinsdagen van 9.00 tot 17.00 uur, met een heerlijke lunch tussen de middag, yoga, mindfulness, ontspanning, maar ook spel, lol, creatieve dingen en avontuur.
De dagen zijn geschikt voor kinderen van 6 tot ….. zolang jij het leuk vindt om je dag zo door te brengen.

Locatie? Was eigenlijk de prachtige verbouwde Meentwerf midden in het park van de Hilversumse Meent, met het Naardermeer aan de ene kant en de buitenplaatsen ‘s Graveland aan de andere kant. De kinderboerderij en de fietscrossbaan zijn op loopafstand en naast de Meentwerf is de grote vijver, met eiland, en het grote veld met heuvel en bomen waar we zeker gebruik van gaan maken. Een hele mooie buitenplek in ‘t Gooi waar de spechten, eekhoorns, roodborstjes, molletjes, egels en kikkers zo maar voorbij komen! Maar helaas kregen we op maandagochtend 9 juli te horen dat de verbouwing daar nog niet klaar is en zijn we genoodzaakt te verhuizen naar ‘t Luye Gat in de Wandelmeent. Helaas niet midden in het park maar op 5 minuten lopen daar vandaan. Deze plek heeft een kleine studio, goede faciliteire voorzieningen en een enorme fijne tuin!
Het beloofd dus weer een feestje te worden en je kan je vanaf nu opgeven.

Vergoeding voor deze heerlijke dagen:
1 KinderYogaDroomDag 75 euro
2 KinderYogaDroomDagen  125 euro
Voor Yoga Beer yogi’s:
1 KinderYogaDroomDag 60 euro
2 KinderYogaDroomDagen 110 euro