Yoga 21+

Yoga 21+ voor volwassenen, is een aandachtige yogales waarbij je zelf kan besluiten hoe intens je je practice maakt. Omdat je constant wordt gevraagd om te blijven voelen en vooral niet over je grens heen te gaan is deze geschikt voor iedereen. Beginners, terugkomend na een blessure of zwangerschap, maar ook een gevorderde yogi kan voldoening halen uit deze vorm.

De lessen zijn aandachtig voor lijf, hoofd en hart, zacht met kracht en bevat een lichte hatha flow aangevuld met pilates en yin-yang yoga.
Er wordt geproefd aan verschillende yoga en meditatie stijlen en zo zal iedereen zelf ontdekken wat jouw favoriete stijl is. Kracht en zacht worden afgewisseld, net als statisch en flow.  En veel aandacht voor de adem en healing. Deze les is voor iedereen te volgen en er zijn maar tien matten per les beschikbaar. De basis van al onze yogalessen van kinderen tot en met volwassenen is hathayoga.

De lessen vinden plaats op:
maandagavond van 20.00 tot 21.15 uur
woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur
vrijdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur

Van april tot oktober zullen er ook buitenlessen  zijn op landgoed Bantam.
Hou voor data en tijden de website of instagram of facebookpagina in de gaten.

Yoga op Maat alleen of samen met partner.
Ook voor volwassenen is het mogelijk om Yoga op Maat bij ons te doen.
Dit is een privé Yogales van 60 minuten helemaal afgestemd op de cliënt en de behoefte. De les kan worden afgesloten met een Yoga Nidra, Yoga Massage of Yoga Healing voor ontspanning.