Coaching & Healing voor volwassenen

Healing, Bodywork, Complementair Consult
Heb je een vraag, een probleem waar je tegen aan loopt, even een steuntje in de rug nodig of zoek je een manier om even te ontspannen, dan ben je hier op het juiste adres. Als complementair therapeut en intuïtief energetisch begeleider kan ik een stukje met je meelopen tijdens jouw proces, zodat je daarna zelf weer verder kan.
Wat is een complementair therapeut & een intuïtief energetisch begeleider? Een complementair therapeut werkt aanvullend naast reguliere zorg en kijkt naar een compleet plaatje. Complementair werken betekend dan ook dat je bezig bent met alle facetten van een blokkade/ziektebeeld en niet alleen symptoombestrijding verzorgt. Op zoek naar de oorzaak van een probleem en van daaruit het zelfhelende vermogen aanspreken van de mens, dat is het werk van een complementair therapeut.
Een intuïtief energetisch begeleider is iemand die jou in je proces begeleid op het energetische vlak, een energetisch coach, en dat kan op verschillende manieren zijn, maar de ingang is altijd op het energetisch niveau.
Tijdens een healing maak ik gebruik van Systeemwerk, Reiki, Kundalini Reiki, Shambhala Reiki, Chakra- & Aurahealing,  Helende Reis, Boeddhistische Metamorfosemassage, Vlindermassage, Yoga, Ademhaling & Meditatie en mijn mediamieke vermogen.

Reiki behandeling
Een reguliere Reiki behandeling zonder massage of coaching. Ook heel fijn en ontspannen en voor meer energie.
Wil je een Reikicursus volgen, neem dan contact op, want ook die organiseren wij bij genoeg animo!

Alle bovengenoemde consulten zijn volledig gekleed.

Voor meer healing & reading, klik hier.

Naast ontspanning voor mamma’s & pappa’s kunnen we bij Yoga Beer ook helpen met een steuntje in de rug door middel van coaching. Uiteraard zijn ook niet-ouders van harte welkom!

Coaching
WandelCoaching, YogaCoaching, OpvoedOpstelling
*Ervaar jij een uitdaging en kom je daar in je eentje niet uit, dan kan ik met je mee kijken tijdens een coaching. Dit kan eenmalig of een aantal keer. Jij houdt de regie en geeft zelf aan wat je nodig hebt. Ik luister en begeleid.
*Ervaren jullie een uitdaging binnen het gezin en wil je daar graag eens helder naar kijken, dan kan ik jullie gezin daar ook bij begeleiden. Dit kan een eenmalige ontmoeting zijn of een traject.
*Ervaren jullie een uitdaging binnen de relatie dan kan je ook aan een relatiecoaching denken. Een relatiecoaching begint meestal met een intake samen, daarna een of meerdere sessies apart en daarna weer een of meerdere sessies samen.
Bij iedere coaching, of het nou een gezins-, relatie of individuele coaching is, blijf ik als coach aan de zijlijn staan. Weet dat jij of jullie de verantwoordelijkheid en het vertrouwen in jezelf, de ander en het systeem moet hebben om een traject goed te kunnen doorlopen. Uiteraard zal ik jullie helpen het vertrouwen opnieuw te vinden als dit niet voor de hand ligt.
Tijdens de coachings kunnen we gebruik maken van yoga, visualisaties, mindfulness, familieopstellingen, EFT en creatieve werkvormen.
*De coachings kunnen plaatsvinden binnen aan de tafel met een kop koffie en/of thee of buiten tijdens een heerlijke wandeling en/of yogasessie in een van de mooie natuurgebieden in ‘t Gooi afsluitend met een kop koffie of thee.
Locaties waar je heerlijk kan coachen, wandelen en ook yoga kan doen en af kan sluiten met een kop koffie zijn bijvoorbeeld de buitenplaatsen in ‘s Graveland startpunt Natuurmonumenten/Brambergen, de hei in Bussum startpunt Heidezicht, de hei in Blaricum startpunt de Tafelberg, het Naardermeer startpunt Stadszicht. Uiteraard zijn andere locaties ook mogelijk.