Home

Welkom bij Yoga Beer Bussum!
Yoga, coaching en opleiding voor kleine en grote beren.
Neem een kijkje op onze website en als je vragen hebt, laat het ons weten!

Wij checken-out, loggen uit, gooien de deur dicht en zijn even niet aanwezig!
Vanaf donderdag 11 juli tot maandag 12 augustus zijn wij niet bereikbaar en zullen we onze mail in principe niet beantwoorden. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer helemaal aanwezig en ben je van harte welkom voor al je vragen, informatie en afspraken.
De lessen voor volwassenen starten weer op vrijdag 16 augustus om 9.00 uur en de kinderen- en tienerlessen starten weer per 1 september.

Een mooie zomer en geniet van niets 🙂

Namasté

Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen, tieners en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.
In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een helend kinderyogacoach.

“Opleiding Helend KinderYogaCoach” verder lezen

BerenNieuws

Start Healing&MindfulYoga

Ben je alweer terug van je heerlijke vakantie of geniet jij nog ergens? Wij gaan volgende week vrijdag 16 augustus om 9 uur weer beginnen. Heb je zin om mee te doen met een les Healing/MindfulYoga, wees dan welkom. Geef je op via onze website en reserveer je mat. Een proefles is altijd vrijblijvend!

Zomervakantie

Wij checken-out, loggen uit, gooien de deur dicht en zijn even niet aanwezig! Vanaf donderdag 11 juli tot maandag 12 augustus zijn wij niet bereikbaar en zullen we onze mail in principe niet beantwoorden. Vanaf maandag 12 augustus zijn we weer helemaal aanwezig en ben je van harte welkom voor al je vragen, informatie en …

Zomervakantie

Het is inmiddels de laatste week van juni en deze week hebben alle kinder- en tienergroepen hun laatste les van het seizoen. Jullie beginnen weer in de eerste week van september en wensen je een hele heerlijke zomer! Voor de volwassenen gaan we door tot en met woensdag 10 juli, dan stoppen we een maand …