Home

Welkom bij Yoga Beer Bussum!
Yoga, coaching en opleiding voor kleine en grote beren.
Neem een kijkje op onze website en als je vragen hebt, laat het ons weten!

 Namasté

Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen, tieners en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.
In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een helend kinderyogacoach.

“Opleiding Helend KinderYogaCoach” verder lezen

BerenNieuws

Herfstvakantie

Vanaf maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober is het herfstvakantie in onze regio. In deze week zijn er geen kinder- & tieneryogalessen. Ook de HealingMindfulYogales van vrijdag 25 oktober komt te vervallen. Een mooie herfstvakantie!

Opleiding Helend KinderYoga Coach 2019-2020

Ze liggen weer klaar! Aanstaande vrijdag start de opleiding tot Helend KinderYoga Coach 2019-2020 en we hebben er zin in! Pssst, we hebben nog 1 plekje😀 Jij misschien? #opleiding #helendkinderyogacoach #yoga #mindfulness #coaching #systeemwerk #healing #reading #creatievevormen #spelen #innerlijkekind #verdieping #verbinding #mandyssoul #yogabeerbussum  

De opleiding gaat weer van start!

Over vier weken gaat die weer van start. De opleiding tot Helend KinderYogaCoach en je kan nog meedoen! De combinatie van kindercoach en kinderyogajuf met o.a. yoga, mindfulness, creatieve coaching, systeemwerk, healing en vooral heel veel lol. Nog twee plekken voor de aankomende Helend KinderYogaCoach! Klik hier voor meer informatie of schrijf je direct in!