Home

Welkom bij Mandy de Beer
van Yoga Beer Bussum
&
Mandy’s soul
In onze studio & praktijk aan de Herenstraat in Bussum ben je welkom om te ademen, te rusten, yoga te doen, mindfulness te leren, hulp te vragen,
te lummelen,  te helen,  spelen,  lachen,  huilen, niets te doen,
te tekenen, thee te drinken, grapjes te maken en wellicht nog veel meer wat me nu niet te binnen schiet. Je bent gewoon welkom 🙂
Of je nou komt voor jezelf of kijkt voor je kind of tiener.
En of dat nou is voor yoga, healing of coaching, of ben je geïnteresseerd in onze opleiding tot Helend KinderYogaCoach,  kom binnen!
Kijk rustig rond op onze website of kom snuffelen op ons plekje
aan de Herenstraat 64 a te Bussum aan het eind van het grindpad,
en als je vragen hebt, laat het ons weten!
 
M♥ndy

Yoga Beer Bussum

Yoga Beer Bussum is in 2011 ontstaan als kinderyogaschool. Je volledig richten op kinderyoga was toen nog niet heel gewoon, maar daar was meteen heel veel animo voor. Al snel kwamen er tieneryogagroepen bij en  daarna toch ook mindfulyoga voor over het algemeen de moeders van deze kinderen. Nog steeds zien we onszelf niet als reguliere yogaschool, maar een centrum voor kinderen, tieners, jongeren en hun ouders voor yoga, mindfulness, coaching & healing.

YOGA
 Kinder Yoga 
♥ Tiener Yoga
♥ Ouder Kind Yoga & Familie Yoga
♥ Kinder Yoga op Maat
♥ Yoga Beer Bussum op school
Healing&MindfulYoga voor volwassenen

 ♥Karma Yoga♥

COACHING
 Kinder Coaching
 Tiener Coaching
 Ouder Coaching
 Fluisterconsult
 Opvoedopstellingen

Mandy’s Soul

 

 

 

♥ Mandy de Beer,  1969, moeder, dochter, zus, vrouw, partner, vriendin, buurvrouw, kinder/tiener/oudercoach, yogajuffie met lymelijf, healer, nature lover, filmhuismeisje, buitenmeisje, lymewarrior, loveslove

 

♥HEALING
Eigenlijk heal ik al mijn hele leven. In iedereen zit een healer, maar niet iedereen heeft de behoefte om daar iets mee te doen.
Het was voor mij altijd vanzelfsprekend dat het een kwaliteit is die je kan inzetten voor jezelf en voor anderen, maar pas op mijn dertigste werd het een bewuste keus en sloot ik er vrede mee.
Nu, twintig jaar later, is dat iets wat ik het allerliefste doe en dat kan op diverse manieren.
Op de massagetafel, in stilte of in gesprek, creatief of op de yogamat, met inspanning en ontspanning, of in het bos tijdens een bosbad, Shinrin-Yoku.
Allemaal mogelijkheden die ik graag inzet tijdens een healing.
Ik heal van klein tot groot, maar over het algemeen zijn het kinderen, tieners en moeders die mijn praktijk vinden.

♥REIKIPRAKTIJKKI
Reiki kwam zo’n 25 jaar geleden in mijn leven. Eerst als ontvanger en daarna als doorgever. Ik ben nu ruim 15 jaar reiki master en geef naast reiki behandelingen ook reiki cursussen op aanvraag.
Daarnaast heb ik me verdiep in diverse healing methodes.

♥COACHING
Ook al was ik onbewust mijn hele leven al aan het healen en coachen, maar om dat handen en voeten te geven ben ik de hbo opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut gaan doen. Na mijn opleiding en een aantal jaar praktijkervaring merkte ik op dat de vorm van therapeut mij niet past en dat ik liever coachend wilde gaan werken. Dus na mijn healingsopleidingen heb ik ook coachingsopleidingen gevolgd zodat ik de twee kan combineren.
De afgelopen tien jaar werkte ik vooral veel als kinder-, tiener- en oudercoach o.a. in mijn eigen praktijk Yoga Beer Bussum, maar ook bij Kinderbuik&co.
Dit werk vind ik nog steeds heel erg leuk en blijf ik zeker nog heel lang doen, maar naarmate ik ouder, en hopelijk wijzer word, merk ik dat ik het ook weer heel fijn vind om vrouwen te coachen waar de hulpvraag niet opvoeding gerelateerd is, maar zelfontwikkeling en bewustzijn. Eigenlijk daar waar ik in 2005 ooit mee ben begonnen toen ik mijn eigen praktijk startte.
De afgelopen jaren heb ik uiteraard ook zelf mijn ontwikkeling mogen maken en van daaruit kwam ook de behoefte om me weer meer te gaan richten op het coachen van andere vrouwen met thema’s als zelfbewustzijn, zelfontwikkeling, hooggevoeligheid en rouw.

♥YOGA
Yoga heb ik vanaf mijn eenentwintigste tot aan mijn veertigste altijd voor mezelf gedaan en ik heb nooit de ambitie gehad om daar meer mee te doen. Maar het leven loopt zoals het loopt en zo ontstond in eerste instantie mijn kinderyogaschool Yoga Beer begin 2011. In 2012 kwam daar MindfulYoga bij voor volwassenen naast de kinder- en tienerlessen die er waren.
Nu weer tien jaar later is de yoga veel meer een healingsvorm geworden en is de mindfulyoga een combinatie met healingyoga geworden.
Mijn lessen zijn rustig, ontspannen, helend, in stilte en voor iedereen te volgen. De focus ligt op aanwezig zijn bij wat er is en de adem in te zetten om in overgave te komen.
Je kan yoga bij mij volgen in een kleine groep (nooit meer dan 8-10 cursisten), prive of samen met partner en/of kind en dat kan in onze fijne studio, buiten op landgoed Bantam of in je eigen omgeving.

Heb je interesse, wil je meer weten of wil je een afspraak?
Ik ben te bereiken op 06-27511824 of mandyssoul@gmail.com

Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen, tieners en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.
In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een Helend KinderYogaCoach.

Recensies & aanbevelingen:
“De opleiding tot helend kinderyogacoach is werkelijk de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan, Mandy is een geweldige docente en inspirator. Zij geeft de kennis door die zij tijdens haar opleidingen heeft opgedaan, maar leert je vooral op jouw ”kunnen” te vertrouwen en stimuleert om verder te gaan op het gebied waar jouw kracht/interesse ligt. Daarnaast heeft zij mij de mogelijkheid gegeven om ervaring op te doen als kinderyoga docent in haar studio, hier ben ik haar erg dankbaar voor. Ik zou zeggen DOEN! “- Deborah

“Toen ik de opleiding van Mandy tegenkwam, dacht ik meteen: dit moet ik doen! En ik ben zo ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Deze opleiding is zo veel meer dan leren hoe je kinderyoga kunt geven of wat de kwaliteiten van een goede kindercoach zijn, al komt dat ook zeker voorbij. Dankzij de warmte van Mandy en het samenzijn met de groep heb ik geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en durven leren vertrouwen op mijn intuïtie. Of je nou een heel duidelijk doel voor ogen hebt of juist helemaal nog niet goed weet wat je wilt: met deze opleiding kom je verder en leer je dat je helemaal jezelf mag zijn. Daar zit je kracht!” – Charlaine

“Nadat ik de omschrijving van de opleiding helend kinderyogacoach zag voelde ik aan alles dat ik dit wilde doen. En dat voelen is tijdens de opleiding alleen maar meer gevoed! Het leren werken met kinderen en tieners op een intuïtieve, helende en creatieve manier is prachtig om te leren en een verrijking voor jezelf.Ik heb zo enorm genoten van de lessen bij Mandy, het heeft mij alles én meer gebracht voor meer richting en bewustwording voor het volgen van mijn pad. Met een open en nieuwsgierige blik heb ik onwijs veel geleerd in deze 8 maanden, het was intensief, plezierig en super waardevol. Je krijgt de ruimte om te groeien op je eigen tempo. Mandy laat je helemaal jezelf zijn en voelen, en laat dat voelen nou precies zijn wat ik zocht.” – Maartje

“Opleiding Helend KinderYogaCoach” verder lezen

Nieuws & Blogjes

Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie bij Yoga Beer 🙂 Aankomende week van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari zijn er GEEN Kinder- & TienerYogalessen en ook geen Kinder- & TienerCoachings! De lessen voor de volwassenen op maandagavond en woensdag- & vrijdagochtend gaan bij genoeg animo gewoon door! Iedereen een fijne vakantie, voorzichtig op de lange …

Waarom ook een oudercoaching bij een kindercoachingtraject?

Als je bij Yoga Beer je kind aanmeld voor een kindercoach traject willen we na drie kindercoach momenten graag een oudermoment inplannen en bij voorkeur met beide ouders. Waarom doen we dat eigenlijk? Want je komt tenslotte je kind brengen omdat die een uitdaging heeft. Dit doen we omdat wij ervan uit gaan dat ieder …