Home

Welkom bij Mandy de Beer
van Yoga Beer Bussum
&
Mandy’s soul
UPDATE Wegens het Coronavirus is onze yogastudio & praktijk vanaf
maandag 16 maart tot maandag 11 mei 2020 helaas gesloten.
Om alle Yoga Beren tegemoet te komen kan je yogalessen doen via ons
Hier staan korte yogalessen voor volwassenen en tieners op en korte yoga oefeningen voor kinderen.
Deze filmpjes zijn eventueel ook te vinden op onze website onder
Yoga Beer online

Coachings & Healings die gepland staan in maart en april
worden verzet naar mei.
Voor tieners en ouders is het mogelijk om coachingonline en via videobellen te ontvangen en uiteraard zijn healings en fluisterrapporten ook nog steeds mogelijk, want daar hoef ik je niet ‘live’ voor te zien.
Yoga Beer draagt een steentje bij:
-Onze tiener- en volwassenen yogagroepen kunnen hun lessen blijven volgen via hangouts. Je ontvangt een link en kan dan live een yogales van mij volgen in je eigen huis!

-Sinds 16 maart stuur ik tweemaal daags healingmeditaties de wereld in en als je je naam doorgeeft, neem ik jou daarin 40 dagen mee. Uiteraard kan je op je eigen plek ook mee mediteren.
Meer hands-on kan je bij ons terecht voor:
-Mindful ouderschap coaching & tips om deze weken door te komen.
-En ook tieners zijn welkom voor online coaching of prive yoga/mindfulness  als dit social distancing je allemaal teveel wordt .
-Vanaf maandag 6 april kan je je opgeven voor de zesweekse trainingen
Mindful Ouderschap, Mindful Teens & Mindful Kids Online.
De bovengenoemde coaching en trainingen worden aangeboden voor een zeer gereduceerd tarief.
Stuur mij een mail, bericht of appje.
Je bent welkom met al je vragen of voor de ontspanning!
Ik wens iedereen een goede gezondheid in deze onrustige tijd. Blijf goed voor jezelf en je omgeving zorgen. Neem je rust, slaap goed, gebruik extra
vitamine C met zink, drink verse gemberthee, maak iedere dag een wandeling in de natuur en probeer toch yoga, meditatie en mindfulness te doen in je eigen huis.
Ik hoop iedereen weer heel graag gezond te zien vanaf het moment dat dit weer mogelijk is!
M♥ndy
 
  In onze studio & praktijk aan de Herenstraat in Bussum ben je welkom om te ademen, te rusten, yoga te doen, mindfulness te leren, hulp te vragen,
te lummelen,  te helen,  spelen,  lachen,  huilen, niets te doen,
te tekenen, thee te drinken, grapjes te maken en wellicht nog veel meer wat me nu niet te binnen schiet. Je bent gewoon welkom 🙂
Of je nou komt voor jezelf of kijkt voor je kind of tiener.
En of dat nou is voor yoga, healing of coaching, of ben je geïnteresseerd in onze opleiding tot Helend KinderYogaCoach,  kom binnen!
Kijk rustig rond op onze website of kom snuffelen op ons plekje
aan de Herenstraat 64 a te Bussum aan het eind van het grindpad,
en als je vragen hebt, laat het ons weten!
 
M♥ndy

Yoga Beer

Vanwege het Coronavirus hebben we voorlopig een ander rooster via HangOuts.
De aankomende tijd ziet het hangouts yogarooster er als volgt uit:

♥ 20.00 uur HealingYoga 21+ 
♥ 19.00 uur  Tieners maandag & MiniTieners 
♥ 20.00 uur  Tieners/Jongeren dinsdag 
♥ 20.00 uur  HealingYoga 21+ 
Er kunnen maar 10 mensen meedoen per les, dus als een les vol zit en er is meer animo zullen we meer lessen organiseren.
Naast yoga word er iedere ochtend om 7 uur en iedere avond om 20.00 uur een healingmeditatie gedaan. Deze gaat niet via hangouts maar via het universum:-) Je bent uiteraard welkom om mee te mediteren. 

 

Yoga Beer Bussum is in 2011 ontstaan als kinderyogaschool. Je volledig richten op kinderyoga was toen nog niet heel gewoon, maar daar was meteen heel veel animo voor. Al snel kwamen er tieneryogagroepen bij en  daarna toch ook mindfulyoga voor over het algemeen de moeders van deze kinderen. Nog steeds zien we onszelf niet als reguliere yogaschool, maar een centrum voor kinderen, tieners, jongeren en hun ouders voor yoga, mindfulness, coaching & healing.

YOGA
 Kinder Yoga 
♥ Tiener Yoga
 Ouder Kind Yoga & Familie Yoga
 Kinder Yoga op Maat
 Yoga Beer Bussum op school
Healing&MindfulYoga voor volwassenen

 Karma Yoga

COACHING
 Kinder Coaching
 Tiener Coaching

 Ouder Coaching
 Fluisterconsult
 Opvoedopstellingen

Mandy’s Soul

♥ Mandy de Beer,  1969, moeder, dochter, zus, vrouw, partner, vriendin, buurvrouw, kinder/tiener/oudercoach, yogajuffie met lymelijf, healer, nature lover, filmhuismeisje, buitenmeisje, lymewarrior, loveslove

♥HEALING
Op de massagetafel, in stilte of in gesprek, creatief of op de yogamat, met inspanning en ontspanning, of in het bos tijdens een bosbad, Shinrin-Yoku.
Allemaal mogelijkheden die ik graag inzet tijdens een healing.
Ik heal van klein tot groot, maar over het algemeen zijn het kinderen, tieners en moeders die mijn praktijk vinden.

♥REIKIPRAKTIJKKI
Reiki kwam zo’n 25 jaar geleden in mijn leven. Eerst als ontvanger en daarna als doorgever. Ik ben nu ruim 15 jaar reiki master en geef naast reiki behandelingen ook reiki cursussen op aanvraag.
Daarnaast heb ik me verdiep in diverse healing methodes.

♥COACHING
Ook al was ik onbewust mijn hele leven al aan het healen en coachen, maar om dat handen en voeten te geven ben ik de hbo opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut gaan doen. Na mijn opleiding en een aantal jaar praktijkervaring merkte ik op dat de vorm van therapeut mij niet past en dat ik liever coachend wilde gaan werken. Dus na mijn healingsopleidingen heb ik ook coachingsopleidingen gevolgd zodat ik de twee kan combineren.
De afgelopen tien jaar werkte ik vooral veel als kinder-, tiener- en oudercoach o.a. in mijn eigen praktijk Yoga Beer Bussum, maar ook bij Kinderbuik&co.
Dit werk vind ik nog steeds heel erg leuk en blijf ik zeker nog heel lang doen, maar naarmate ik ouder, en hopelijk wijzer word, merk ik dat ik het ook weer heel fijn vind om vrouwen te coachen waar de hulpvraag niet opvoeding gerelateerd is, maar zelfontwikkeling en bewustzijn. Eigenlijk daar waar ik in 2005 ooit mee ben begonnen toen ik mijn eigen praktijk startte.
De afgelopen jaren heb ik uiteraard ook zelf mijn ontwikkeling mogen maken en van daaruit kwam ook de behoefte om me weer meer te gaan richten op het coachen van andere vrouwen met thema’s als zelfbewustzijn, zelfontwikkeling, hooggevoeligheid en rouw.

♥YOGA
Yoga deed ik in eerste instantie vanaf 1990 voor mezelf.
In 2011 ontstond Yoga Beer met kinder- & tieneryoga.
In 2012 kwam daar MindfulYoga bij voor volwassenen.
Inmiddels is yoga bij Mandy veel meer een healingsvorm geworden en is de mindfulyoga een combinatie met healingyoga geworden.
Mijn lessen zijn rustig, ontspannen, helend, in stilte en voor iedereen te volgen. De focus ligt op aanwezig zijn bij wat er is en de adem in te zetten om in overgave te komen.
Je kan yoga bij mij volgen in een kleine groep (nooit meer dan 8-10 cursisten), prive als coaching, healing of ontspannning, of samen met partner en/of kind en dat kan in onze fijne studio, buiten op landgoed Bantam of in je eigen omgeving.

Heb je interesse, wil je meer weten of wil je een afspraak?
Ik ben te bereiken op 06-27511824 of mandyssoul@gmail.com

Opleiding Helend KinderYogaCoach

Leren met kinderen en tieners te werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier.
Een specifieke leergang voor professionals die zich helemaal willen richten op creatieve coaching & healing met kinderen, tieners en hun ouders vanuit een yoga & mindfulness basis en met een helende, complementaire visie.

In deze opleiding komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en worden samen een Helend KinderYogaCoach.De 2020-2021 opleiding start op:
vrijdag 28 augustus 2020, vervolg dagen,
25 september, 30 oktober, 27 november 2020
8 januari, 5 februari, 5 maart en 26 maart 2021

“Opleiding Helend KinderYogaCoach” verder lezen

Nieuws & Blogjes

Duizendmaal dank <3

Ik moet eerlijk bekennen dat ik best even moest slikken toen gisterenavond tijdens de persconferentie het voor mij wel duidelijk werd dat de yogastudio voorlopig de deuren nog niet kan openen. Tot 1 juni geen les, dat is 2,5 maand. Hoe nu verder… Maar het zorgt ook voor schakelen, creativiteit en op zoek naar nieuwe …

Steentje bijdragen

Vanaf maandag 23 maart ga ik nog meer mijn steentje bij te dragen in deze lastige tijd voor ons allemaal. Je kan bij ons al yogalessen, meditaties en ontspanning volgen via ons YouTube kanaal. Voor onze eigen Yoga Beer Tieners & Volwassen zijn er live stream yogalessen via Hangouts En sinds een week stuur ik tweemaal daags …