We sluiten voorlopig de deuren..

Lieve Yoga Beren,

Ook onze yogastudio en praktijk gaat zijn verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het Coronavirus en sluit de aankomenden twee weken de deuren.

Zoals vorige week al aangegeven hebben we de afgelopen week alle hygiene maatregelen in acht genomen, maar met het sluiten van clubs, sportverenigingen en we verwachten ook de scholen de aankomende week, lijkt het me verstandig om de aankomende twee weken yoga in je eigen huis te doen ipv in de studio.

We willen het liefste weer op maandag 30 maart met alle lessen en coachings beginnen, maar dat ligt uiteraard aan het verloop van deze epidemie.

Zoals jullie weten hebben we een YouTube kanaal met yoga en meditatie oefeningen en een aantal 30 minuten yogalessen voor de tieners en volwassenen. Ik ga proberen er een paar lessen bij te zetten zodat je wat meer keus hebt. Zo heb je tocht gewoon yogales van je eigen docent vanuit je vertrouwde yogastudio maar in je eigen huis!

Op dit moment wordt er vanuit diverse yogascholen gratis online yogalessen gegeven, dus je kan ook nog eens een leuk nieuw uitstapje maken 😉

Ik wens jullie allemaal heel veel rust toe, zorg goed voor jezelf en je omgeving, rust en slaap goed, probeer stress en angst te vermijden, blijf je hart openen en blijf gezond!

Heel graag tot over twee weken <3

Namaste
MandyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *