Vertraging nieuw seizoen

Lieve Yogi’s,

Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van een heerlijke zomer en weer klaar zijn voor een nieuw seizoen bij Yoga Beer.
Aankomende week starten de grote Beren weer op maandag 20.00 uur of woensdag 9.00 uur of vrijdag 9.00 uur.
De tiener- en kinderberen zouden in principe per 3 september weer gaan starten, maar helaas moet ik door persoonlijke omstandigheden dit seizoen een maand later starten. Uiteraard spijt me dat enorm, maar het is helaas niet anders.
Deze groepen starten dan op maandag 1 oktober en dan ziet het rooster er als volgt uit:
Maandag
18.45 uur TienerYoga 13+
20.00 uur Grote Beren Yoga 21+
Dinsdag
16.00 uur KinderYoga 4-7 jaar (alleen bij genoeg animo)
16.45 uur KinderYoga 7-10 jaar
17.30 uur TienerYoga 10-13 jaar
18.45 uur Tiener/JongerenYoga 14-20 jaar
Woensdag
9.00 uur Grote Beren Yoga 21+
17.30 uur TienerYoga 10-13 jaar
Vrijdag
9.00 uur Grote Beren Yoga 21+
Zoals bekend is er geen Grote Beren Yoga meer op woensdagavond en we hebben besloten om de WobbelYoga op maandag ook te stoppen vanwege te weinig animo. De jongste KinderYoga op dinsdagmiddag heeft op dit moment niet genoeg kinderen en start pas bij vier aanmeldingen. Dit geldt ook voor de nieuwe zaterdag les voor volwassenen.
Vanaf dit nieuwe seizoen hebben we ook een nieuw inschrijf- en betaalsysteem. Dit is volledig geïntegreerd in de website. En ik zou het zeer op prijs stellen als je daar alvast een kijkje wilt nemen, zodat we met het nieuwe systeem ook administratief helemaal fris van start kunnen gaan.
Jullie ledennummers die je begin van dit jaar hebt gehad zijn hiermee niet meer van toepassing.
Uiteraard mag je altijd contact met me opnemen als er nog vragen zijn.
Nogmaals excuus voor de vertraging van de start van het nieuwe seizoen, maar ik ga mijn best doen om per 1 oktober wel volledig aanwezig te kunnen zijn voor een mooi en nieuw jaar!
Alle grote beren graag tot deze of volgende week en alle kleine-  en tienerberen die ik deze week zie bij de Droomdag, graag tot dinsdag en alle anderen heel graag tot 1 oktober!
Lieve groet,
Mandy


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *