Verjaardag in de hemel

Maandag 3 september 2018, de vakantie is voorbij en vandaag starten de scholen weer en gaat het gewone leven weer echt beginnen. Heel spannend voor de jongste, want die gaat naar groep 3 en daar heeft hij best een beetje pijn in zijn buik van.

Op vrijdag 3 september 2010 beviel ik van een heel bijzonder meisje. Een heel stil meisje, maar zo mooi. En elk jaar vier ik op 3 september je verjaardag en ben ik zo nieuwsgierig naar jou. En net als ieder jaar begint vanaf 31 augustus de sluier tussen ons iets dunner te worden en vind ik witte veertjes, voel ik de streling op mijn linkerwang en is mijn emotionele stabiliteit iets minder stabiel. Gefeliciteerd lieve, mooie Isabelle Madelief de Beer, met je 8e verjaardag in, ik hoop, een mooie hemel of op elke andere plek waar je nu ook bent.
Liefs MammaGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *