The story of…

MAENdy is als praktijk ontstaan in 2005.
Begonnen met Reiki en daarna heb ik de opleiding tot Natuurgeneeskundige therapie gedaan en me vooral op energetisch werk gericht. De afgelopen 18 jaar werken in dit vak en me blijven bijscholen heeft gezorgd voor meer verdieping en nog meer kennis op energetisch vlak, aangevuld met lichaamswerk, systeemwerk, creatieve therapie, yoga & mindfulness.
Nog steeds vind ik dit werk geweldig inspirerend en word ik blij en dankbaar  na ieder consult. Ik denk dan ook dat ik dit werk voor altijd zal blijven doen.  Inspirerend en leidend in mijn manier van werken is mijn intuïtie en helder voelend vermogen, gezond verstand en logisch nadenken. Naast het logische cognitieve neem ik in mijn begeleiding ook de energie van de seizoenen en de natuur vertalend naar de fases van ons leven mee.


Yoga Beer is ontstaan in januari 2011.
Vanuit een behoefte die al heel lang in mij aanwezig was om met kinderen te gaan werken en nog duidelijker werd na het overlijden van mijn dochter Isabelle Madelief in september 2010.
Isabelle werd stil geboren en wij wisten al vroeg in de zwangerschap dat ze het syndroom van Down en een hartafwijking had. Toch kwam haar stilgeboorte onverwacht. Ook al was het intens verdrietig, het was ook een bijzonder mooi moment in mijn leven en de katalysator om nu eindelijk te gaan doen waar mijn hart altijd al lag.
Tijdens mijn kinderyoga opleiding, die ik in eerste instantie deed om mijn rouw een plek te geven, deed ik ook een opleiding in fluisteren en creatieve therapie. Het balletje rolde als vanzelf en de eerste kinderen kwamen begin 2011 de studio en praktijk binnen. Dit moest ik doen, dit was ook wat Isabelle mij kwam brengen. Na verdere scholing tot kindercoach en nog meer specialisme in yoga, mindfulness, coaching en healing gericht op kinderen en ouders, bleef de studio en praktijk maar groeien. Yoga Beer werd een begrip in Bussum en omgeving, maar ook ver daar buiten, en is inmiddels ook een opleidingscentrum voor andere helende kinderyogacoaches.

Na jaren van enorme groei heeft Yoga Beer in 2018 gekozen voor verdieping. Zowel in de lessen, de coaching en healing consulten en in de opleiding is aandacht de belangrijkste pijler.

En toen kwam COVID en ging alles weer op zijn kop, maar we hebben overleefd en we kregen er een klein zusje bij, BAETIKBAETIK. Mooie tassen, kussenslopen en accessoires van Batik. In eerste instantie gericht op yoga, maar inmiddels hebben we dat los gelaten en hebben velen onze tassen al weten vinden!

In juni 2022 verhuizen we een beetje gedwongen naar een nieuwe, kleinere locatie en we stoppen met kinderyoga en kindercoaching geven op onze eigen locatie!
Meer focus op de opleidingen en In Company trainingen en doorgeven van onze kennis en minder op de yogalessen binnen onze eigen studio.
De focus binnen onze studio blijft wel zacht en met aandacht.

Dank je wel lieve, mooie Isabelle Madelief de Beer voor jouw aandeel in Yoga Beer al inmiddels 12 jaarGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *