Spirituele letters

Afgelopen week werd ik me door een herinnering op facebook weer bewust dat al mijn praktijk/studioruimtes altijd op een adres hebben gestaan die begint met de letter H.
Ik begon mijn eerste praktijk op de H. Reptonstraat in Velserbroek, daarna ging ik naar de Huizerweg in Bussum, van daaruit naar de Hooftlaan in Bussum en sinds drie maanden zitten we op de Herenstraat in Bussum.
Tijd om uit te zoeken waar de letter H voor staat..

Via google kwam ik op een website met een uitgebreide spirituele uitleg van letters en dit vertelde ze over de H:

H
De letter H staat symbool voor heden. Wij leven altijd in het heden, verleden en toekomst bestaan eigenlijk niet, alleen het heden bestaat. Door in het heden te leven, kun je het verleden loslaten en helemaal genieten van het nu.
Als je bij het woord heden de letter H weglaat, ontstaat het woord eden. De ziel die de letter H in zijn naam draagt, is bezig om boven zichzelf uit te stijgen om in eden te komen. Je stijgt boven jezelf uit en komt in het geluk! Je kijkt vol verwachting vooruit!
Bron: Marreiki

Een prachtige spirituele betekenis en zeer passend bij wat wij doen bij Yoga Beer. Ook al zit de letter H niet in onze bedrijfsnaam en in mijn eigen naam, maar na vier adressen die starten met de letter H vind ik dat deze uitleg prima bij ons past

Natuurlijk heb ik ook even naar mijn eigen letter gekeken (Mandy, mamma) en ook daar kan ik me wel in vinden
Ben je ook nieuwsgierig? Ik deel het linkje hier met je.

H


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *