SOS

Ik heb voor het eerst in ruim 10 maanden een hele goede week gehad. Een hele week met vrijwel geen pijn, vrijwel geen vermoeidheid en bijna weer net als vroeger. Ik voel me weer vrij en alsof ik de hele wereld aan kan. Na ruim 10 maanden heb ik deze dagen omarmt. Niet bang voor wat er gaat komen, maar genoten van ieder moment, iedere dag en wat was dat fijn.
Inmiddels voel ik me nu weer een aantal dagen slechter worden, maar ook die neem ik voor lief. Vooral nu ik een week me zo goed heb gevoeld.

Deze week is ‘De week van de teek’, aandacht voor de ziekte van Lyme. De afgelopen maanden heb ik de acties van alle Lyme verenigingen vanaf de zijlijn gevolgd, maar vandaag voelde ik me daadkrachtig genoeg om me er persoonlijker mee te verbinden. Ik heb een foto van mezelf gemaakt met SOS op mijn hand en deze op al mijn social media kanalen gepost met de vraag voor erkenning.

Maar ook om te delen hoe wij, mijn gezin met mij, hiermee dealen. Ons gezin, mijn werk als zelfstandig ondernemer, als moeder en als yogajuffie met lymelijf. Ook al heb ik een enorm steunend thuisfront, het is een uitdaging.

En nadat ik het op alle social media heb gezet wilde ik dit natuurlijk ook delen op mijn persoonlijke blogpagina. En ik hoop met alle media aandacht die alle Lyme verenigingen hebben deze week, dat er echt wat veranderd voor alle lymies. Erkenning alleen al zou heel fijn zijn!

IMG_2670
HET IS WEEK VAN DE TEEK EN DAAR HEB IK WAT MEE! IK DOE MEE MET DE CAMPAGNE S.O.S. OM AANDACHT EN ERKENNING TE VRAGEN VOOR DE ZIEKTE LYME. IK BEN MOEDER, ZELFSTANDIG ONDERNEMER EN YOGAJUFFIE MET LYME EN ERVAAR IEDERE DAG DE UITDAGING OM HIER GOED MEE OM TE GAAN EN MIJN LEVEN ZO GOED MOGELIJK TE LEIDEN. IK BEN NIET BEDLEGERIG, NIET VERLAMD EN HEB GEEN LAST VAN DEPRESSIES. WEL HEB IK ALTIJD PIJN IN MEER OF MINDERE MATE, BEN IK EXTREEM MOE EN HEB IK LAST VAN UITVALVERSCHIJNSELEN. IK KAN HIER NOG GOED MEE LEVEN, MAAR IK WEET DAT HET VEEL ERGER KAN. REGULIER IS ER GEEN ERKENNING EN GEEN BEHANDELING. IK HEB MIJN REGULIERE BEHANDELING GEHAD EN BEN UITBEHANDELD. COMPLEMENTAIR ZIJN ER MEER MOGELIJKHEDEN EN VOOR ELKE PATIËNT IS DIE ANDERS. EEN ZOEKTOCHT. FYSIEK, EMOTIONEEL, MENTAAL EN FINANCIEEL IS HET EEN PITTIGE WEG, VOOR DE LYMEPATIENT MAAR OOK DE OMGEVING. IK HEB HEEL VEEL GELUK MET EEN ENORM STEUNENDE OMGEVING. ERKENNING VOOR ALLE LYMIES ZOU AL HEEL FIJN ZIJN!#SOSLYME #ERKENNING #BEHANDELING #REGULIER#COMPLEMENTAIR #ILADS #YOGAJUFFIEMETLYMELIJF#YOGABEERBUSSUM #MANDYSSOUL


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *