SHOPPING

SHOPPING

Shoppen in onze studio? Ja dat kan!
We maken en verkopen:

-De Batik Bag & de Big Batik Bag (voorheen YogaBags)
-Mediatiekussenhoesjes & ToteBags
-YogaBeer KinderYogaKaarten

-Boek: En toen was het stil…

Zie voor de complete collectie van BAETIK BAETIK op www.baetikbaetik.nl

Dit zijn de Big Batik Bags of brede YogaBags van BAETIK BAETIK
Je yogamat kan er in de breedte in en er is ook nog plek voor een dekentje en eventueel een meditatiekussen. Iedere YogaBag heeft een of twee zakjes voor je sleutels, telefoon en andere kleine spulletjes. En iedere YogaBag is reversibel, een effen kant en een batik kant. Omdat we meestal met resten en recycle stof werken is er van iedere tas maar één en heel soms twee exemplaren, dus uniek!

Het leuke van de YogaBag is dat de tas ook leuk is als strandtas, weekendtas, baby/luiertas, sporttas en voor yogadocenten die regelmatig op locatie les geven.
In een YogaBag breed passen 6-8 matten!

De YogaBag breed is 45 euro en kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 6,50 euro)
Bestel hier

Naast de brede grote YogaBags hebben we ook een iets kleiner model en dat is de Batik Bag of
de hoge YogaBag van BAETIK BAETIK

Je yogamat kan hier rechtop in en er is ook nog plek voor een dekentje.
En iedere YogaBag is reversibel, een effen kant en een batik kant. Omdat we meestal met resten en recycle stof werken is er van iedere tas maar één en heel soms twee exemplaren, dus uniek!

De hoge YogaBag is een ruime en hoog shopper model en misschien wat handzamer om ook voor andere dingen te gebruiken dan de brede YogaBag. Nog steeds kan je er veel in kwijt zoals bijvoorbeeld je laptop en boeken en is deze multi gebruiksvriendelijk.

De YogaBag hoog is 35 euro en kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 6,50 euro)
Bestel hier

Naast de twee verschillende YogaBags hebben we van deze mooie batik stoffen ook hele mooie en handige ToteBags.
Een klein en ongevoerd model, handig als boodschappentasje in je tas, en een iets groter en gevoerd model. Dit grotere model lijkt op de YogaBag hoog en heeft ook een batik en effen kant, is alleen iets kleiner, maar er past nog steeds een laptop of tablet in.

De ToteBag klein is 15 euro
De ToteBag groot is 25 euro

beiden kan je kopen bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 4,50 -6,50 euro)
Bestel hier

Meditatiekussenhoesjes van prachtige Batik stoffen.
Geboren om hygiënischer met de studio kussens om te gaan. Je kan ze namelijk makkelijk om en van een meditatiekussenhalen en wassen in de wasmachine.
Maar vooral ook heel mooi en uniek, want net als bij de tassen hebben we alleen maar enkele stuks en van sommige exemplaren hebben we er twee!

De Meditatiekussenhoesjes zijn 15 euro
en zijn te koop bij ons in de yogastudio in Bussum of kunnen we versturen per post (verzendkosten 4,50 euro)
Bestel hier

De YogaBeer KinderYogaKaarten

Sinds oktober 2021 verkopen wij ook onze eigen ontwikkelde, getekende en geschreven KinderYogaKaarten, uiteraard met onze YogaBeer en Beertje die op ieder kaart een houding laten zien en met op de achterkant de uitleg van hoe je de houding uitvoert en waar de houding voor dient.
De kaarten kun je thuis gebruiken, maar ook op school, in de studio, op het kdv, bso, nso, psz en de kaarten zijn ook leuk om in te zetten in de kindercoaching of bij OuderKindYoga.

Wij hebben twee formaten, de A4 die handig is als je in een groep werkt en de A5 die fijn is voor thuis, op school of in de coaching.
*De KinderYogaKaarten A4 (groot) 27,50 euro
*De KinderYogaKaarten A5 (klein) 17,50 euro

*De handout Yoga & Mindfulness op school en in de klas
inclusief drie complete kinderyogalessen (pdf) en een set KinderYogaKaarten A4
47,50euro

Te koop in de studio of hier online en per post te versturen
(verzenkosten brievenbuspakketje 6,50 euro)

En toen was het stil..
Op 3 september 2010 is mijn jongste dochte, Isabelle, stil geboren.
Ons mooie en bijzondere verhaal heb ik opgeschreven en uitgebracht.
Een boekje over het leven, pijn, verdriet, maar vooral enorm veel liefde die het me heeft gegeven. Een transformatieproces waar ik nog altijd dankbaar voor ben.
Wil jij ons verhaal lezen? Bestel dan hier ons boekje!

Boek En toen was het stil…

In de Yoga Beer Shop vind je alle leuke en mooie producten die Mandy heeft ontwikkeld in de lockdown of tijdens een opdracht. Zij laat zich steeds weer inspireren door bijvoorbeeld vraag naar… of mooie stoffen of wat er om haar heen speelt of waarvan ze zelf het idee heeft dat ze mist en goed zou kunnen gebruiken.
Zoals de YogaBag en de Meditatiekussenhoesjes/sloopjes.
Deze ontstonden na de eerste lockdown vanwege de COVID-19. Toen in de zomer alle yogi’s weer terugkwamen in de studio moesten zij hun eigen mat, kussens en ander materiaal meenemen. Met shoppers en vuilniszakken kwamen de yogi’s binnen en dat kon anders vond Mandy.
Het moest iets praktisch, mooi, natuurlijk en circulair zijn en dat is het geworden!

De Yoga Beer KinderYogaKaarten zijn ontstaan door een opdracht voor een speciaal onderwijsschool voor dove, slechthorende en TOS kinderen.
En er komt nog een nieuwe set aan voor de blinde en slechtziende kinderen.

Ondertussen schrijft en wilt ze net als in 2012, wanneer zij haar eerste boekje heeft uitgebracht, nog een boek uitbrengen.