Opleiding & Module

*Opleiding tot Helend (kinder)Coach
*Opleiding tot Helend KinderYogaCoach
*Module KinderYoga (inclusief Kleuter-, Tiener- & OuderKindYoga)
*Module MindfulHeartful Parenting & Coaching
*Module opvoeden vanuit eigenwijsheid
*Module/Workshop KinderYoga op school, in de klas, bso & psz
*Workshop MindfulHeartfulness in het gezin

Januari 2022 – Er verandert veel in de wereld en in onze studio. Na twee jaar te moeten dealen met lockdowns gaan wij het iets anders doen.
Wij bieden verschillende opleidingen, modules en workshops aan en die zijn allemaal hybride. Zo kunnen we alles door laten lopen en kan je ook zelf besluiten of je iets live of online zou willen volgen.

*Opleiding tot Helend (kinder)Coach
Een coachingsopleiding om te leren werken op een intuïtieve, helende, bewegende en creatieve manier met kinderen, tieners en ouders.

*Opleiding tot Helend KinderYogaCoach
*Module KinderYoga (inclusief Kleuter-, Tiener- & OuderKindYoga)

Als je daarnaast ook de KinderYogamodule volgt komen de kinderyogadocent en de kindercoach bij elkaar en maakt dat samen de Helend KinderYogaCoach kunnen worden.
De opleidingsduur is  zes maanden met  eens of tweemaal per maand een hele vrijdag spelen, yoga, mindfulness, coaching, healing, waarnemen, readen en creativiteit.

Deze opleiding is een mooie aanvulling als je al met kinderen werkt,
een mooie basis als je wilt gaan werken met kinderen, tieners en ouders en
een heel mooi uitgangspunt om vanuit te gaan opvoeden.
De afgelopen vier jaar hebben ook ouders deze opleiding gevolgd om hun eigen proces aan te gaan en beter hun eigen kind te snappen en bij te staan!

De 2022-2023 opleiding start op: 
Wil je eerder beginnen? Dan kan dat! Neem contact op met Mandy

26 augustus 2022  met de HelendCoach opleiding en op
9 september2022 de KinderYoga Module
17 juni 2022 de KinderYoga Module Intensiv

De twee samen vormen samen de Helend KinderYogaCoach opleiding.
Heb je interesse in maar een van de twee, dan kan dat ook!
Vrijdag 22 april en zondag 26 juni 2022 is er een Healing verdieping met Reiki 2

Wat kom je tegen in deze opleiding:
Eigenlijk alles wat je in een reguliere kinderyogadocent opleiding EN in een reguliere kindercoach opleiding ook krijgt, maar dat allemaal bij elkaar en een beetje extra.
Het beetje extra is het Yoga Beer sausje, de jarenlange ervaring van Mandy in het werken met ouders en kinderen als yogadocent, therapeut, coach en healer.
Steekwoorden:
*Bewustzijn,  *Kleuter-, Kinder-, Tiener- en OuderKindYoga,
*Yoga & Mindfulness op school, bso en psz en speciaal onderwijs
*Mindful&HealingYoga individueel of in een groep, *KinderMindfulness, *OuderKindMindfulness & Mindful Ouderschap, *Meditatie, *Creatieve werkvormen, *Kinder-, Tiener- en OuderCoaching, *KinderMassage,
*beginnende Healing & Reading technieken, *Intuïtief werken, *Reiki I & Reiki II
*Systemisch kijken en werken en *wat is complementair werken.

Wat kan je doen na deze leergang:
Deze leergang is een mooie aanvulling voor professionals die al met kinderen, tieners en ouders werken, zoals coaches, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, kinderyogadocenten en kindertherapeuten.
Heb je nog geen ervaring of werk je nog niet als professional, maar is dat wat je graag wilt gaan doen, dan is dit een mooi begin en kan je aan de gang als startend kinderyogadocent/kinderyogacoach/kindercoach.
En ook ouders hebben heel veel aan deze leergang. Je gaat op zelfonderzoek en daardoor vind je ook wat jouw opvoedkwaliteiten zijn en heb je de kans om op een andere manier naar je kind te kijken.

Hoe ziet de opleiding eruit?
Helend Coachen:
Dag 1
Coachen en Healen met kinderen, tieners, jongeren en ouders, vormen, verschil en integreren.
Dag 2 en 3
Spelen, creatieve vormen, kindercoaching en kinderyogacoaching, mindfulness, voeding
Dag 4 en 5
Healing, vormen, Reiki en meer
Dag 6
Intuïtief waarnemen
Dag 7
The cherry on the cake
Dag 8
Afronden

KinderYoga Module:
Dag 1,2 en 3
KinderYoga, KinderYogaCoaching en Mindfulness
Dag 4
KleuterYoga, OuderKleuterYoga en OuderKindYoga
Dag 5
TienerYoga, en TienerYogaCoaching 

Wanneer zien wij elkaar?
De 2021-2022 opleiding start op:

De Helend Coach opleiding start op 26 augustus 2022
Vervolgdagen: 23 september 2022, 14 oktober 2022, 11 november 2022
13 januari 2023, 10 februari 2023, 10 en 31 maart 2023 

De KinderYoga module start op 9 september 2022
Vervolgdagen: 7 en 28 oktober, 25 november en 2 december 2022

De KinderYoga module Intensiv
Vrijdag  10 & 17 en zaterdag 11 & 18 juni 2022

Heb je eerder bij Yoga Beer je opleiding gedaan, dan krijg je ook nog eens een leuker korting!

De KinderYogaModule duurt 5 opleidingsdagen (Intensiv 4 dagen) en hierna kan je aan de gang als kinderyogadocent of als aanvulling gebruiken in je werk als leerkracht, coach of als ouder.
De Helend Coach opleiding duurt 8 opleidingsdagen,
(eventueel uit te breiden met kinderyogamodule van 5 opleidingsdagen)
een dag duurt 6 uur en vraagt daarnaast de investering van zelfstudie en zelfonderzoek van de geïnteresseerden.
De opleiding is inclusief persoonlijke coaching en healing naast de opleidingsdagen (een vrij consult), de yogales op vrijdagochtend voor de opleidingsdag van 9.00-10.15 uur en een Reiki I inwijding.
Van ons krijg je al het materiaal en een boekenlijst met aanbevolen boeken. Ook hierin word je niet verplicht boeken of dergelijke aan te schaffen.
Na deze leergang kan je aan de slag als Helend Coach of als je ook de kinderyogamodule hebt gevolgd als Helend KinderYogaCoach of als aanvulling in je werk als docent, coach of als ouder.

De investering in deze mooie (deel)opleiding voor 2021/2022
Helend Coach, 8 dagen : 850 euro 
KinderYoga module 5 dagen: 550 euro 
KinderYoga Intensiv module 4 dagen: 450 euro
KinderYoga module voor oud Yoga Beer studenten: 350 euro
Healingmodule met Reiki II 1 dag: 150 euro

Besluit je direct de hele leergang samen te gaan doen, dan betaal je in plaats van 
1.400 euro maar 1.250 euro
Wil je in delen betalen:
In twee delen, twee keer 710 euro of 
in drie delen, drie keer 475 euro
Eerste deel voor aanvang opleiding
Bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% btw

Heb je interesse en lijkt het je wat, laat het dan weten en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!
06-27511824 of yogabeerbussum@gmail.com

Recensies & aanbevelingen:

“Wat een fijne opleiding!
Het innerlijk kind in jezelf krijgt vrij spel! Tekenen, kleien, wandelen, yoga, kletsen. Het voelde voor mij als een warm bad. Mandy is een kundig, wijs mens met een heerlijk gevoel voor humor. Ondanks de energetische zaken die aan bod komen tijdens de opleiding, blijft zij telkens met twee “poten in de klei” staan. Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de opleiding!” Heleen, 2021

“Een spontane inschrijving voor de opleiding Helend Kinderyogacoach, werd een positieve rollercoaster. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en mogen genieten van de kennis en ervaring van Mandy. Zij laat je alles proberen en je gaat je schaamte voorbij. Er is ruimte voor een traan, maar zeker ook voor een lach. Zonder deze opleiding en Mandy had ik niet gestaan waar ik nu ben op persoonlijk en zeker ook op professioneel vlak.” Evelien, 2021

“De opleiding van Helend KinderyogaCoach sprak mij direct aan. De mooie thema’s die aan bod komen en ik was benieuwd naar het extra yoga Beer sausje. Naast alle kennis die je mee krijgt over kinderyoga, coaching en healing, maak je met deze opleiding een prachtige reis naar binnen. Dit laatste is de grote meerwaarde van deze opleiding. Ik wist nog niet precies wat ik met de opleiding wilde gaan doen, maar door de ruimte voor zelfonderzoek tijdens de opleiding kreeg ik gaande weg steeds een beter beeld van wat ik wilde gaan doen en waar mijn kracht ligt. De andere meerwaarde van de opleiding is Mandy zelf. Door haar passie voor het vak, haar jarenlange ervaring als kinderyoga docent, coach en healer en haar intuïtieve manier van lesgeven. Deze opleiding is een groot cadeau aan jezelf en aan alle kinderen waarmee je na deze opleiding in aanraking komt.” – Tamara, 2020
 
“Een jaar geleden was ik op zoek naar een opleiding voor kinderyoga of kindercoaching en ik kwam op de website van Yoga Beer terecht. De combinatie van yoga en coaching maakte het voor mij compleet. Na het bezoek aan de studio en het gesprek met Mandy wist ik het zeker; dit ga ik doen! Het voelde als een warme deken en paste helemaal bij mij. Mandy heeft mij het bekende duwtje in de goede richting gegeven; tijdens de opleiding ben ik mijn eigen kinderyogastudio begonnen! Jarenlang wilde ik voor mezelf beginnen, maar onzekerheid staat mij in de weg. Mandy gaf mij het vertrouwen dat ik kan en mag vertrouwen op wat ik te geven heb. Ze geeft de opleiding op haar eigen unieke manier en ze neemt je mee in de wereld van kinderyoga en coaching en laat je ervaren wat het allemaal met jou doet. Je leert je eigen creativiteit in te zetten op de manier die bij jou past en te vertrouwen op je eigen kwaliteiten. Volg je hart en ga er voor! ” – Suzanne, 2020

“De opleiding tot helend kinderyogacoach is werkelijk de allerleukste opleiding die ik ooit heb gedaan, Mandy is een geweldige docente en inspirator. Zij geeft de kennis door die zij tijdens haar opleidingen heeft opgedaan, maar leert je vooral op jouw ”kunnen” te vertrouwen en stimuleert om verder te gaan op het gebied waar jouw kracht/interesse ligt. Daarnaast heeft zij mij de mogelijkheid gegeven om ervaring op te doen als kinderyoga docent in haar studio, hier ben ik haar erg dankbaar voor. Ik zou zeggen DOEN! “- Deborah, 2019

“Toen ik de opleiding van Mandy tegenkwam, dacht ik meteen: dit moet ik doen! En ik ben zo ontzettend blij dat ik het gedaan heb. Deze opleiding is zo veel meer dan leren hoe je kinderyoga kunt geven of wat de kwaliteiten van een goede kindercoach zijn, al komt dat ook zeker voorbij. Dankzij de warmte van Mandy en het samenzijn met de groep heb ik geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en durven leren vertrouwen op mijn intuïtie. Of je nou een heel duidelijk doel voor ogen hebt of juist helemaal nog niet goed weet wat je wilt: met deze opleiding kom je verder en leer je dat je helemaal jezelf mag zijn. Daar zit je kracht!” – Charlaine, 2019

“Nadat ik de omschrijving van de opleiding helend kinderyogacoach zag voelde ik aan alles dat ik dit wilde doen. En dat voelen is tijdens de opleiding alleen maar meer gevoed! Het leren werken met kinderen en tieners op een intuïtieve, helende en creatieve manier is prachtig om te leren en een verrijking voor jezelf.Ik heb zo enorm genoten van de lessen bij Mandy, het heeft mij alles én meer gebracht voor meer richting en bewustwording voor het volgen van mijn pad. Met een open en nieuwsgierige blik heb ik onwijs veel geleerd in deze 8 maanden, het was intensief, plezierig en super waardevol. Je krijgt de ruimte om te groeien op je eigen tempo. Mandy laat je helemaal jezelf zijn en voelen, en laat dat voelen nou precies zijn wat ik zocht.” – Maartje, 2019

Heb je interesse of wil je je inschrijven?
yogabeerbussum@gmail.com t.a.v. Mandy de Beer
of 06-27511824