Module/Workshop Yoga & Mindfulness op school

Sinds de start van Yoga Beer komen wij op scholen, kinderdagverblijven en bso’s om yoga te geven. Soms een eenmalige workshop, vaker een blok van bijvoorbeeld zes wekelijkse lessen. We durven dan ook wel te zeggen dat we ervaring hebben in het geven van lessen op locaties en ook met het ontwikkelen van lessen/workshops bij gerichte vragen.

Naast het lesgeven op scholen aan de kinderen, geven we ook workshops aan het team, de leerkrachten, onderwijsassistenten, ib-er enz.
Naar aanleiding van die workshop kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of ons alsnog in te zetten.

Voor de workshop krijg je van ons een handout met alle ins & outs van kinderyoga & mindfulness met daarin drie kinderyogalessen en een set Yoga Beer KinderYogakaarten. Tijdens de workshop gaan we vooral ervaren. Ervaren hoe kinderyoga werkt, voelt en wat je allemaal kan inzetten om een klas weer in de energie te zetten of juist te laten ontspannen.

*De workshop maken we helemaal op maat naar de wensen van de opdrachtgever,
inclusief handout vol tips & tricks en drie kant-en-klare yogalessen voor alle deelnemers, een set Yoga Beer KinderYogakaarten op A4 formaat en een set op A5 formaat.
En zes weken lang iedere week een tip om in de klas in te zetten per mail.
Investering:
op aanvraag

*Je kan ook de handout ontvangen vol tips & tricks en drie kant-en-klare yogalessen, een set Yoga Beer KinderYogakaarten op A4 formaat
En zes weken lang iedere week een tip om in de klas in te zetten per mail.
Investering:
47,50 euro

*Je kan ook alleen de Yoga Beer KinderYogakaarten bestellen en er zelf mee aan de gang gaan!
Investering
A4 (groot) 27,50 euro
A5 (klein) 17,50 euro

Meer informatie of een workshop inplannen?
Neem contact op met Mandy 06-27511824
Of stuur een mail naar yogabeerbussum@gmail.com