Mindful Heartful Coaching & Parenting

Deze training was in het verleden Mindful Ouderschap, een zesweekse training gericht op vooral ouders, maar ook wel trainers en coaches die met ouders werken.
Maar net als alles was deze training ook een beetje aan verandering toe en heb ik gekozen om mindfulness en de verdiepende vorm heartfulness te combineren en de training nog steeds interessant genoeg te laten zijn voor ouders en coaches en trainers.
De training is in plaats van 6 nu 8 weken, in de studio & online.
Tussen de zevende en de achtste bijeenkomst is er een ‘Mindful Heartful Family Morning’ moment, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om een kind/tiener/partner mee te nemen en we met elkaar mooie verbindende oefeningen gaan doen.
En natuurlijk is er na 8-10 weken een terugkombijeenkomst.

Als leidraad en basis gebruiken we nog steeds het boek Mindful Ouderschap van Susan Bogels en krijg je van mij nog extra verdiepende oefeningen hierbij.

Wat gaat deze training/module je brengen?
In eerste instantie ga je zelf meer rust en ruimte ervaren en wordt je je bewuster van je eigen lijf, hoofd, gedachten en emoties. We starten met basis Mindfulness Je gaat patronen bij jezelf herkennen en gaat leren dat je een keus hebt.
Daarna ga je leren hoe je dit kan gaan toepassen in je dagelijkse leven in de opvoeding of in je werk of in je relatie.
De verdieping en de differentiatie ten opzichte van een reguliere mindfulnesstraining is dat we ons richten op relaties, opvoeding, innerlijke kind en compassie.

Bij mindfulness staat het beoefenen van de gerichte aandacht centraal. Daartoe worden mildheid en vriendelijkheid in de training aangeleerd om de aandacht steeds opnieuw te richten op het voorgenomen onderwerp. 
Bij heartfulness of compassietraining wordt een volgende stap gemaakt. Er vindt verdieping plaats, het hart gaat een grotere rol spelen in het dagelijks leven. Zelfcompassie is een belangrijk onderdeel van de training. Door liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf te oefenen opent het hart zich.
Coaching is de Engelse vertaling voor begeleiding, maar wordt over het algemeen ook zo in het Nederlands gebruikt.
Parenting is de Engelse vertaling voor ouderschap.

Deze module/training is zes keer in de studio en vier keer online en
start in onze studio in Bussum
op dinsdagavond 29 maart 2022 van 20.00-22.00 uur

Vervolgdagen:
5 april om 20.00 uur online
12 april om 20.00 uur studio
19 april om 20.00 uur studio
26 april om 20.00 uur onlline
3 mei om 20.00 uur online
10 mei om 20.00 uur studio
15 mei van 11.00-12.30 uur Mindful Heartful Family Morning
17 mei om 20.00 uur online
Terugkomavond live op een later afgesproken moment

De Mindful Heartful Family Morning is ook te volgen als kennismakingsworkshop, Mindful Heartfulness in het gezin, voor ouders en/of coaches die geinteresseerd zijn!

Investering:
De volledige training 495 euro

Exclusief aanschaf boek Mindful Opvoeden (is niet verplicht, maar wel een tip)
De Mindful Heartful Family Morning/ Mindful Heartfulness in het gezin 49,50 euro, besluit je hierna de volledige training dan is dit je korting op de volledige investering!
Alle bedragen zijn exclusief 21% btw

Geef je op of maak een afspraak voor een kennismaking!
Mandy 06-27511824 of mandy@yogabeerbussum.nl of yogabeerbussum@gmail.com