Maart roert zijn staart

Al bijna drie maanden is de studio inmiddels gesloten, helaas. Ook al geloof ik dat yoga en mindfulness juist in deze tijd ondersteunend kunnen zijn, we kunnen niet anders dan ons te houden aan de maatregelen.
Gelukkig zijn we al die tijd wel online verder gegaan, net als vorig voorjaar, maar ik merk ook wel op dat velen de schermpjes wel zat zijn, begrijpelijk.

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie en hadden we een aangepast rooster, maar vandaag starten we weer met alle groepen behalve de kinderyogagroepen.

De kindergroepen hebben we in in januari een les toegestuurd via de mail, in februari hebben ze een heerlijke buitenles in de sneeuw gehad en in maart gaan ze live online!
Rinske is bezig om twee online lessen te organiseren.
Op dinsdag 9 en dinsdag 23 maart krijgen de kinderen online een kinderyogales van 30-45 minuten.
Wil je meedoen? Geef je dan op!

SPECIALE MAART YOGA ACTIE
Nog steeds willen we zo graag iedereen tegemoet komen, dus we starten weer een leuke actie!
Speciaal voor maart kan je zoals altijd een vrijblijvende, gratis proefles online meedoen, maar je kan ook voor 29 euro ipv 39 euro (online yoga-abonnenment eens per week) de hele maand maart meedoen.
Wil je graag meedoen, maar ben je nog niet zo bekend met yoga of wil je mijn stijl van lesgeven even persoonlijk proeven, dan kan je een korte prive yogacoaching in de studio krijgen van mij van 30 minuten en daarnaast een maand online meedoen
voor maar 50 euro!
(normaal 39 euro online yoga-abonnement eens per week, prive les 45 euro)
Voor alle yogi’s die al les bij ons hebben is er ook een leuke actie!
Breng jij iemand aan die een maand mee komt doen en na die maand gezellig blijft, dan krijg jij ook een maand online yoga voor 29 euro ipv 39 euro!

Let op, dit geldt voor de online lessen in maart 2021!

En zo hopen we maart ook door te komen en nog meer hopen we dat we in de loop van maart duidelijkheid krijgen of groen licht krijgen om de studio te heropenen.
Tot dan, blijf gezond, dank voor je support en wil je ons bericht delen, heel lief en nogmaals dank!

ps ons nieuwe logo, mooi he! In onze volgende nieuwsbrief leg ik de betekenis van ons nieuwe logo uit. Met enorme dank aan Emilie Breens.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *