KinderYoga DroomDagen 2019

Rond 1 april hebben wij vaak onze locatie en data duidelijk voor de KinderYoga DroomDagen.
Na het KinderYogaSummerCamp in Naarden-Vesting in 2015 hebben we de DroomDagen georganiseerd bij het Raboes in Laren, de scouting in Bussum en in ’t Luye Gat in de Hilversumse Meent.
Aankomende zomer zouden we een extra feestje van maken, want het zou de vijfde keer zijn dat we dit organiseren.

Helaas heb ik besloten om deze zomer geen DroomDagen of SummerCamp te organiseren vanwege mijn gezondheid. De afgelopen 10 maanden heb ik erg mijn best gedaan om mijn oude niveau van fit zijn op te pakken, maar helaas wilt dat nog niet lukken.
Dus deze aankomende zomer gebruik ik om zelf weer op te laden en verder te gaan met mijn eigen proces.

Wil je nou heel graag iets soortgelijks als de DroomDagen doen deze zomer, dan kan je bij Knoest in Bussum kijken die ieder jaar een zomerweek organiseren. En de kinderyogatuin in het Amsterdamse bos organiseert ook iedere zomer een soort van summercamp. Daarnaast zijn er heel veel andere leuke zomeractiviteiten, dus genoeg aanbod!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *