KinderYoga bij Yoga Beer

 

Vanwege diverse omstandigheden hebben wij in goed overleg met elkaar besloten te stoppen met de jongste kinderyogagroep. Dat is op dit moment de groep op donderdag om 16.00 uur.

Helaas wilt deze groep dit schooljaar niet van de grond komen en kost het op deze manier ons teveel energie en levert het te weinig op.

De kinderyogagroep van donderdag 17.00 uur loopt ook moeizaam, ook al komen daar regelmatig kinderen een proefles doen, en ook daar hebben we even lopen wikken en wegen wat we daarmee gaan doen.

Yoga Beer is bijna 10 jaar geleden ontstaan als kinderyoga school, maar helaas voor het eerst in 10 jaar neemt de animo voor kinderyoga af. Toch voelt het raar om als Yoga Beer helemaal geen kinderyoga meer aan te bieden, dus verhuist de donderdag weer terug naar de dinsdag om 16.45 uur. De oude dag en tijd van vorig jaar.

Deze groep gaat op dinsdag alleen maar door bij genoeg animo! Dat houdt in dat we minimaal zes aanmeldingen voor deze groep willen om door te gaan.

Wanneer gaat dit allemaal gebeuren?

In november hebben jullie nog de hele maand les van Charlaine op donderdag. De laatste les van Charlaine zal zijn op donderdag 28 november voor beide kindergroepen.

Dat is tevens de laatste lesdag van 2019, want in december vallen er zoveel donderdagen af vanwege Sint en de kerstvakantie, dat wij hebben besloten om in december geen kinderyogagroepen te draaien. Uiteraard betalen jullie die maand ook niet!

Na de kerstvakantie start dan voor de oudere kinderen vanaf 7 jaar de les weer op dinsdag 14 februari van 16.45-17.30 uur. Vanaf januari 2020 krijgen zij dan weer les van Mandy.

We zullen ook weer wat strikter zijn met de regels. Zoals altijd zijn alle kinderen welkom bij ons, maar wel op de voorwaarde dat je zelf graag wilt komen en je aan de regels kunt houden.

 

Vriendelijke groet,

Charlaine & MandyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *