Het grote Lyme avontuur

Het grote avontuur of terwijl de ziekte van Lyme. Vannacht was weer zo’n nacht. Wakker, pijn en rusteloos. En terwijl ik zo in mijn bed lig te draaien, bedenk ik me hoe ik voor mezelf, na bijna twee jaar, de ziekte van Lyme het beste kan beschrijven. En ik realiseerde me dat het echt een ziekte is voor avonturiers. Hou je van een uitdaging en wil je vooral niet weten wat je kan verwachten? Dan ben je bij Lyme aan het goede adres. Je kan zomaar uit het niets doodziek worden. Dit overkwam me dit weekend weer. Gewoon het licht uit. Je krijgt zomaar nieuwe pijntjes, uitvallen en andere symptomen of verschijnselen erbij en andere gaan ook weer weg. Je kan het ene moment bijna alles en het andere moment ben je blij dat je in iedergeval kan ademhalen.
Het is dus nooit saai met de ziekte van Lyme en ook al is het vaak enorm vervelend, onvoorspelbaar, beïnvloed het je volledige leven, het lijkt ook te wennen en je gaat er niet dood aan. Wat helpt is een enorme dosis humor?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *