HealingYoga MindfulYoga

Deze les is voor volwassenen en is een aandachtige yogales waarbij je zelf kan besluiten hoe intens je je practice maakt. Omdat je constant wordt gevraagd om te blijven voelen en vooral niet over je grens heen te gaan is deze geschikt voor iedereen. Beginners, terugkomend na een blessure of zwangerschap, maar ook een gevorderde yogi kan voldoening halen uit deze vorm.

De lessen zijn aandachtig voor lijf, hoofd en hart, zacht met kracht en bevat een lichte hatha flow aangevuld met pilates en yin-yang yoga.
Er wordt geproefd aan verschillende yoga en meditatie stijlen en zo zal iedereen zelf ontdekken wat jouw favoriete stijl is. Kracht en zacht worden afgewisseld, net als statisch en flow.  En veel aandacht voor de adem en healing. Deze les is voor iedereen te volgen en er zijn maar tien matten per les beschikbaar. De basis van al onze yogalessen van kinderen tot en met volwassenen is hathayoga.

De lessen vinden plaats op:
maandagavond van 20.00 tot 21.15 uur
woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur
vrijdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur

Intensiv
Vier keer per jaar is er een Intensiv op zondagochtend.
Een HealingMindfulYogales van twee uur met 40 minuten asanas (houdingen), 40 minuten meditatie en 40 minuten ontspanning.
De basis van de les is dezelfde als onze reguliere lessen, maar ze worden aan een seizoen gekoppeld en daar worden de houdingen en oefeningen ook op afgestemd.

Voor 2020 staan de volgende Intensivs gepland:
zondag 5 april
zondag 21 juni
zondag 27 september
zondag 20 december
De les is van 9.30 tot 11.30 uur.
Vergoeding voor deze les is
22,50 euro voor Yoga Beer leerlingen/cliënten en
27,50 euro voor anderen.
Voor de Intensiv kan je je opgeven via de website onder Reserveer een les. Opgeven en betalen betekend plek gereserveerd!
Van april tot oktober zullen er ook buitenlessen  zijn op landgoed Bantam.
Hou voor data en tijden de website of instagram of facebookpagina in de gaten.