Happy, lovely & healthy 2020

Allereerst de allerbeste wensen voor het prachtige jaar 2020!

Yoga Beer bestaat nu precies 9 jaar in januari en we gaan ons 10e jaar in. Voor mij persoonlijk heel bijzonder, want er is nooit een plan geweest, maar het is zo gelopen door omstandigheden. Nog steeds, na bijna 10 jaar, ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen doen en ga ik zeker nog even door, maar wellicht wel in een andere vorm of andere vormen dan ik tot nu toe heb gedaan. Hoe precies is voor mij ook nog niet geheel helder, maar healing, mijn eerste liefde, gaat een meer prominentere plek innemen. Ik hou jullie op de hoogte!

Voorlopig gaan we nog door met 1 kinderyogagroep vanaf 6 jaar, 1 minitieneryogagroep vanaf 10 jaar, 2 tiener/jongerenyogagroepen vanaf 13 jaar en de drie HealingMindfulYoga groepen voor volwassenen.

Ondertussen groeien de aanvragen voor privé HealingMindfulYoga voor ouders en kinderen en ben ik nog steeds aan het werk als kinder/tiener/oudercoach en als healer.

Ook ben ik aan het bedenken hoe ik het 10 jarig bestaan van Yoga Beer wil gaan vieren, daarover later meer.

Yoga Beer had natuurlijk nooit bestaansrecht als jullie er niet waren en daarvoor ben ik jullie ook ontzettend dankbaar ??

Maandag 6 januari starten we weer en hoop ik jullie allemaal weer te zien en vergeet niet je mat weer te reserveren!

Hele dankbare lieve groeten,

MandyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *