Filling Groovy yoga met Marsha

Marsha is ons per 1 oktober jl  komen helpen en heeft de kinderyogagroepen op dinsdagmiddag overgenomen!
 Vanwege ziekte was en is het voor mij niet mogelijk om weer zoveel lessen te draaien als ik altijd deed en Marsha was al in het vizier van Yoga Beer voor de woensdagavond, maar toen ik haar vroeg om de aankomende tijd de kinderyoga op dinsdag van mij over te nemen, twijfelde ze geen moment.
Welkom Marsha als echte  ‘Groovy’ Yoga Beer!
Hier de introductie door Marsha zelf:
Marsha van den Bosch
Afgelopen 5 jaar heb ik full-time moeder kunnen zijn voor onze 2 kinderen (nu alweer 9 en 11 jaar). Ik deed al aan yoga en ben me daar in deze periode nog meer in gaan verdiepen. Ik heb bij Helen Purperhart de allround kinderyoga opleiding (Jip & Jan academie) gevolgd. Heel leuk en leerzaam. Het bracht me weer terug in contact met mijn eigen (innerlijk) kind.
Naast yoga is de natuur heel belangrijk voor me. Afgelopen jaar heb ik een jaaropleiding permacultuur gedaan en ik ben vrijwilliger bij de Kindertuin in Bussum. Ik werk in de yogalessen dan ook graag met thema’s uit de natuur.
Marsha heeft ook haar eigen kinderyogapraktijk Filling Groovy  in Naarden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *