BuitenYoga, eindelijk!

Yeah! We hebben goedkeuring om een aantal lessen naar buiten te verplaatsen en dat gaan we zoals de afgelopen vijf jaar weer op Landgoed Bantam doen. We starten vanaf deze week met goed weer op woensdag en vrijdag om 9 uur. Om mee te kunnen doen ben je verplicht het onderstaande protocol goed door te lezen en je hieraan te houden.
Aanmelden via Fitmanager is verplicht en afmelden ook zodat een ander je plek kan innemen, want we hebben maar 10 plekken per les!
Heb je nog vragen, laat het weten.

Dit houdt dus in dat er vanaf deze week nog een les bij is gekomen!
Naast de twee buitenlessen op woensdag en vrijdagochtend zijn er nog de maandag- en woensdagavond op hangouts en de tieners op dinsdagavond ook nu nog via hangouts.

Protocol buitenyoga door Yoga Beer Bussum op landgoed Bantam.

Activiteit

-Wij geven normaliter yoga aan kinderen, tieners en ouders in onze studio in bussum. In de zomermaanden verplaatsen we sommige lessen naar buiten.

-Dit gaat voor nu om de volwassenen en wellicht later ook voor de tieners.

-De volwassenen zijn 21+ en de tieners zijn van 13-18 jaar

-Onze buitenlocatie is het grote veld op Landgoed Bantam, ingang aan de Fransekampweg tegenover de Gamma, Hocras en shell.

-De activiteiten zijn alleen voor leden en hebben zich van tevoren via ons reserveringssysteem op de website aangemeld.

Communicatie

–  De communicatie bij Yoga Beer gaat via een nieuwsbrief per mail en via een app groep. Hierin wordt ook het protocol verstuurd.

– Bij aankomst op de locatie wordt het protocol met de leerlingen nogmaals doorgenomen om misverstanden te voorkomen.

Toegangsregels

– Iedereen komt op eigen gelegenheid naar deze locatie en loopt vanaf de parkeerplaats bij de Gamma naar de locatie op het landgoed. Uiteraard met daarbij in achtneming van anderhalve meter afstand.

Trainingen/les

– De yogales voor volwassenen vind plaats op woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

– De yogales voor tieners is nog niet ingepland, maar gaat in principe plaatsvinden op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur.

-De yogales gebeurt op je eigen yogamat, wij vragen dan ook iedereen je eigen yogamat mee te nemen.

–  De les duurt 60 minuten en is een yin/yang mindfulyoga les, dus geen extreme fysieke inspanning, maar vooral zacht, meditatief en veel aandacht voor de adem. De les word afgesloten met een ontspanning of meditatie.

–   Trainer is in bezit van EHBO

–   Maximale groepsgrootte is 10 personen

Hygiënemaatregelen

–   Iedereen zorgt voor zijn eigen materiaal. Zowel meenemen, als schoonhouden

Handhaving

–   Het protocol en toezicht ligt in handen van de trainer en de eigenaar van de yogaschool, Mandy de Beer. Zij is tevens eindverantwoordelijke.

–    Mandy de Beer, Yoga Beer Bussum, 06-27511824 of yogabeerbussum@gmail.com 

Evaluatie

–  Wanneer nodig kan eindverantwoordelijke evalueren met beleidsadviseur sport, Kevin van Pernis van de gemeente Hilversum.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *