2021 JubileumJaar

Happy NewYear voor jullie allemaal!
We gaan met een nieuwe bladzijde beginnen en maken er weer iets moois van,ook al zijn de omstandigheden nog niet echt veranderd.

Januari 2021 bestaat Yoga Beer 10 jaar, een jubileumjaar en wat ik zelf heel bijzonder vind, is dat het tien jaar geleden gewoon is ontstaan vanuit een verdrietig moment in mijn leven en ondertussen een van de mooiste en leukste dingen is die ik doe.

Er is in de tien jaar ook wel wat veranderd en dat ga ik aankomend jaar in een versnelling doorzetten. Zelf doe ik vrijwel geen kinderyoga meer, daar heb ik hele leuke docenten voor die vanuit onze eigen opleiding zijn opgeleid.
En ik ga me ook minder bezig houden met de kindercoachings en ook dat wordt opgevangen door een hele leuke jonge kindercoach waar ik alle vertrouwen in heb.
De afgelopen twee jaar ben ik de manier waarop ik werk verder gaan ontwikkelen en dat heeft ook weer nieuwe inzichten gegeven die er voor zorgen dat ik niet meer op de oude manier kan werken. Dit houdt ook in dat de opleiding die sinds vier jaar draait ook een update krijgt, maar daarover later meer.

Omdat het door omstandigheden van deze derde lockdown niet mogelijk is om er in de studio een feestelijk tintje aan te geven, maar ik toch graag met jullie dit mooie jubileum wil vieren, doe ik ook dit anders. Geen slingers, cadeautjes en lekkernijen in de studio, maar een tegemoetkoming.

Deze maand is voor iedereen het abonnement 35 euro ipv 39 euro, 45 euro of 55 euro.
En losse lessen zijn 10 euro ipv 15 euro.
Voor de kindergroepen is er geen les zolang de lockdown duurt, dus ook geen abonnementsgeld uiteraard. Zij ontvangen van onze kinderyogadocenten wel een leuk filmpje in de mail zodat jullie weten dat we echt aan jullie denken en daarin ook tips wat je thuis aan yoga kan doen.
Voor de jongste tienergroep is er de keus. Dit is de groep waar niet iedereen het makkelijk vind om online mee te doen, dus zij kunnen ook even stoppen en uiteraard geen abonnementsgeld te betalen of wel meedoen voor het leuke jubileum tarief.
En natuurlijk is er voor de oudere tieners en volwassenen ook de keus om je abonnement even on hold te zetten omdat online lessen je niet aanspreken!
Graag hoor ik van degenen die even willen stoppen zodat je geen factuur krijgt aankomende week 🙂

Kopje Namasthee
Omdat we vanwege de lockdown ook niet ‘live’ mogen coachen & healen gaat dat ook online, maar we hebben deze maand ook het kopje (namas)thee in het leven geroepen.
Heb je even een steuntje in de rug nodig, dan ben je welkom voor een kopje thee, op anderhalve meter afstand. Alsof je bij me op visite komt, maar we even kunnen kletsen over wat je dwarszit.
Het kopje (namas)thee is voor ouders, kinderen, tieners en (jong)volwassenen en ook deze is in januari 2021 maar 35 euro voor iedereen tot 18 jaar en 45 euro voor 18+


Op deze manier hoop ik iedereen tegemoet te komen, misschien minder feestelijk, maar wel met een liefdevolle en feestelijke intentie!
Ik wens iedereen nogmaals een mooi en gezond nieuwjaar en hoop jullie spoedig allemaal live weer te zien!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *