10 goede dagen

Ik heb tien goede dagen gehad, zo fijn. Bijna geen pijn, fitter en alsof ik weer mijn normale ik was.
De laatste keer was in april en die duurde zeven dagen en daarvoor in januari en die duurde een paar dagen. Er zit dus een positieve stijgende lijn in.

Het grappige is ook dat ik ook weer voel dat de goede dagen weer afnemen, maar dat dat ook ok is, want het was zo heerlijk om weer even normaal te zijn. En in acht nemende dat ik van een paar goede, naar zeven goede en nu naar tien goede dagen ga, verheug ik me nu al op de volgende goede periode. Ik zeg twee weken of misschien wel drie

Overgave, ik dacht dat ik dat de afgelopen 10, 20 jaar al behoorlijk had geleerd, maar dit jaar doe ik de masterclass. Dit is wat het is en daar doe ik het mee en ik ben er ook prima gelukkig mee!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *