Nieuwe Start

Het nieuwe jaar is begonnen en we hebben op Oudjaarsdag het oude jaar heel fijn kunnen afsluiten tijdens de WereldVredeMeditatie.
We willen iedereen bedanken voor de donaties die zijn gedaan voor het Yoga Beer Spaarpotje, niet alleen afgelopen zondag maar het hele jaar 2017. Een geweldige bijdrage waar een aantal kinderen heel dankbaar voor zijn en ik ook. Dankzij die bijdrage kunnen we ook aankomend jaar weer kinderen sponsoren bij ons in de praktijk en de studio!

Januari is ook ieder jaar onze ondernemersverjaardag.
Deze januari bestaat Yoga Beer Kinderyoga 7 jaar,
de coaching en therapie tak 10 jaar en
ReikiPraktijkKi 13 jaar.
En wie jarig is trakteert en dat doen we dit jaar met een heel bijzonder presentje en die gaan we aankomend weekend bekend maken. Dus hou de website, sprankje berenbezieling en social media in de gaten…

En omdat we niet kunnen wachten tot volgende week als alle reguliere lessen weer beginnen, hebben we voor morgenavond een extra les ingepland.
Woensdag 3 januari van 20.00-21.30 uur Yoga & Meditatie bij Yoga Beer. Voor alle vaste yogi’s valt dit gewoon in je abonnement, wil je gewoon een losse les meedoen dan betaal je 12,50 euro. Heb je nog nooit een les bij ons gedaan en zou je dat graag willen proberen, dan kan je komen voor een gratis proefles!
Even opgeven: yogabeerbussum@gmail.com of 06-27511824 (Mandy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *