30 min MindfulYoga thuis

Afgelopen maandag hebben we een heerlijke sneeuwrijke dag gehad en hebben we besloten om daarvan te gaan genieten, binnen of buiten, en de lessen te laten vervallen.

Maar om dat toch een beetje goed te maken voor de mensen die liever even op de mat waren komen liggen, hebben we een kort lesje gemaakt van 30 minuten en die online gezet.

Heb je zin in 30 minuten yoga, lekker thuis op je eigen mat, neem dan een kijkje en doe mee!

Pauzemomentje

Toen ik net in mijn mailbox keek om te checken of het Sprankje Beren Bezieling goed is weggegaan, kwam ik er tot mijn verbazing achter dat er niets was verzonden.  Dat is de eerste keer in 67 weken, dus even nakijken..
En ik moet er zo om lachen, maar er stond iets klaar wat een aantal weken geleden al geschreven was, maar dat klopte niet meer en was om welke reden dan ook op pauze komen te staan en dus niet ingepland om te versturen.
Het moest zo zijn en ik ga op deze sneeuwige zondagochtend een lekker pauzemomentje inlassen.

Dus voor deze week wens ik je een heerlijk rustig, mindful, pauzemomentje zodat je de aankomende twee weken tot aan kerstmis heerlijk door kan komen.

Geniet van de sneeuw en de rust!

Pauzemomentje is het Sprankje Beren Bezieling nummer 50 van 2017.
Wil jij ook iedere zondagmorgen een Sprankje Beren Bezieling inspiratiemail ontvangen?
Schrijf je dan hier in.

Glutenvrij Sinterklaas lekkers

Na ruim een jaar te hebben rond gelopen bij Kinderbuik in Bilthoven en de vele kinderen die ik om mij heen tegenkom met allergieen, vond ik het tijd worden om te kijken of er voor deze kinderen ook wel lekkers is in deze tijd van het jaar.
En ja hoor, gelukkig wel!

Nu weet ik dat er een moeder is bij ons in de studio die zich hier al mee bezig houdt en ik hoop dat ze daar nog meer mee gaat doen. Tot die tijd heb ik hier alvast wat leuke sites om mee aan de gang te gaan.
Er is Miss Glutenvrij, alleen de naam vind ik al geweldig. Zij heeft Sinterklaasrecepten.
En je hebt ook Ik ben Glutenvrij, met vooral veel tips.
En Glutenvrije Mamma, over glutenvrij opvoeden en koken voor kinderen

Wellicht dat er iets nieuws en lekkers voor je bij zit.
Een gezellige pakjesavond!

Glutenvrij Sinterklaas lekkers is het Sprankje Beren Bezieling nummer 49 van 2017.
Wil jij ook iedere zondagmorgen een Sprankje Beren Bezieling inspiratiemail ontvangen?
Schrijf je dan hier in.

Midwinter Stilte Wandeling

Midwinter, 21 december, is wat mij betreft de meest bijzondere dag van december en die vier ik ieder jaar. De kortste dag, het begin van de winter en terug naar het licht.
Dit jaar ga ik dat buiten doen met een Stilte wandeling en als je wilt , loop dan mee.

Op donderdag 21 december 2017 van 09.30 tot 11.30 uur.
Deze dag is toegankelijk voor iedereen die een Mindfulnesstraining heeft gevolgd bij ons of bij een ander of wie geïnteresseerd is om een ochtend in stilte te zijn op de kortste dag van het jaar en ons klaar te maken om terug te gaan naar het licht.
De ochtend is volledig in stilte en start deze keer buiten.

We gaan naar buiten voor een  stiltewandeling van 1,5 uur, na terugkomst staat er een kop thee klaar en we sluiten af met een korte meditatie om het licht weer te verwelkomen.

Investering voor deze stilteochtend is jouw volledige stille zelf en je mag een donatie geven in de vorm van wat voor jou passend is of voor het Yoga Beer Spaarpotje.

Geef je op: yogabeerbussum@gmail.com of 06-27511824

1000 kraanvogels

1 december 2016 ben ik begonnen met het vouwen van kraanvogels voor vrede en geluk in 2017 voor iedereen bij Yoga Beer. We hebben er in december lessen over gedaan en alle kinderen en tieners die toen les hadden hebben allemaal minstens een kraanvogel gevouwen. Eind december had ik 350 vogels gevouwen en besloot ik mijn 1000 vogels voor 1 december 2017 klaar te hebben.

En vandaag is het zover! We hebben 1000 kraanvogels gevouwen. Met hulp van kinderen, ouders en ook mensen van buitenaf die het zo’n leuke actie vonden is het gelukt!

Ik ben dankbaar dat we dit hebben kunnen doen en zoals ik al had gezegd vliegen de kraanvogels net voor kerst weer uit en gaan we ze weggeven!

Dank allemaal, in het bijzonder Tamara van Kesteren en Wendela van Beek die het hele jaar zijn blijven door vouwen.

 

NIEUW: WobbelYoga

Vanaf januari 2018 kan je bij ons ook WobbelYoga komen doen!

Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.

Onze Wobbelboards komen in december in de studio en worden helemaal Yoga Beer proof gemaakt en zo hebben wij straks 8 unieke Yoga Beer Wobbels en 1 unieke XL Yoga Beer Wobbel!

Wil jij ook WobbelYoga komen doen? Geef je dan nu op!
We starten op maandag 8 januari 2018 om 17.15 uur tot 18.15  uur met het eerste blok van 6 lessen voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Investering 75 euro